Opleiding Schoonheidsspecialist

avondonderwijs schoonheidsspecialiste groepslessen schoonheidsverzorging volwassenenonderwijs schoonheidsspecialiste avondschool schoonheidsspecialiste

Praktische info
Schrijf je in
cursus schoonheidsspecialiste groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding schoonheidsverzorging
cursus schoonheidsspecialiste opleiding schoonheidsverzorgster Welzijn en personenzorg

Word erkend Schoonheidsspecialist in 28 weken

Gezondheid en schoonheid staan centraal in onze samenleving. Iedereen wil stralend, energiek en mooi voor de dag komen. Als Schoonheidsspecialist kan jij de mensen doen schitteren.

Zou jij ook graag werken in de Beauty- en Wellnessector of een eigen Schoonheidsinstituut willen starten? Wil je graag in een korte periode je erkende diploma Schoonheidszorgen behalen en alle technieken onder de knie krijgen? Dan is deze professionele opleiding jou op het lijf geschreven!

Veelzijdige opleiding

De lessen Schoonheidsspecialist zijn veelzijdig en gevarieerd. Volgende grote onderdelen komen aan bod : gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, massage, manicure, pedicure, ontharing en waxing en visagie. Naast alle belangrijke technieken leer je ook klantgericht werken. De opleiding wordt gegeven door professionals met jarenlange ervaring als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Zij staan je met veel plezier bij met professionele raad en creatief advies!

Beroep met toekomst

Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze opleiding kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Wil je starten als zelfstandig Schoonheidsspecialist? Dan leg je na je lessenreeks nog een extra examen af bij de Centrale Examencommissie. Onze docenten bereiden jou hier perfect op voor. Uiteraard heb je om te starten als zelfstandige of in bijberoep ook steeds je attest Bedrijfsbeheer nodig.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijke en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Schoonheidsspecialist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 28 lessen van 4 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Schoonheidsspecialist wordt georganiseerd voor kleine groepen zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Schoonheidsspecialist08/03/2017Hasselt18u30 - 21u30
Schoonheidsspecialist18/04/2017Gent18u30 - 21u30
Schoonheidsspecialist19/04/2017Brussels-City18u30 - 21u30
Schoonheidsspecialist20/04/2017Antwerpen18u30 - 21u30
Schoonheidsspecialist22/04/2017Hasselt10u00 - 13u00
Schoonheidsspecialist06/05/2017Gent10u00 - 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1390 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 139 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1251 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool schoonheidsverzorging cursus schoonheidsverzorgster opleiding Beauty en wellness Welzijn en personenzorg Erkenningen schoonheidsverzorging

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Grafisch Vormgever

Stefano Falco: onze docent Grafisch Vormgeven

Een van onze meest gegeerde opleidingen is die van Grafisch Vormgever. De afwisselende mix van Indesign, Photoshop en Illustrator houdt …

Page 1 of 2412345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!