Opleiding Relatietherapeut

Praktische info

Schrijf je in

cursus relatietherapeut relatietherapeut, relatiecoach, sekscoach, sekscounseling, relatiecounseling, partnerbegeledeiding, cursus, avondlessen, volwassenenonderwijs, groepslessen, centrum voor avondonderwijs opleiding huwelijksconsulent

Professionele opleiding Relatietherapeut

Wil je graag een professionele opleiding Relatietherapeut volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan zijn de groepslessen Relatietherapeut van het Centrum Voor Avondonderwijs exact waar jij naar op zoek bent!

Deze praktijkgerichte opleiding is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere cursussen Relatietherapeut per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?

Welke onderwerpen komen aan bod?

Heb ik extra materiaal nodig voor deze opleiding?

Hoeveel bedraagt het cursusgeld en zijn er kortingen?

Laagste lesgeld

10% Vroegboekkorting

40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af dat bestaat uit een aantal theoretische vragen en meer praktische oefeningen, waarbij je aantoont dat je je kennis ook kan toepassen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je je erkende diploma. Behaalde je een tekort? Dan kan je zonder problemen een gratis herexamen afleggen.

Met je diploma van het Centrum Voor Avondonderwijs ben je perfect voorbereid om een nieuwe carrière uit te bouwen, door te groeien in je huidige job of te starten als zelfstandige!

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Relatietherapeut 04/09/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Relatietherapeut 09/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Relatietherapeut 10/01/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Erkenningen huwelijksconsulent
Erkenningen huwelijksconsulent

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Heb je nog vragen?

Kom langs in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze opleidingsblog

Marketing

Social media: Hoe pak je dat aan?

Ben jij net begonnen als zelfstandige en wil jij jouw merk graag online profileren? Of ben jij op jouw job …

Shutterstock 184675706

Docent in de kijker: Filip Coopman

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 127569431

Docente Interieurstyling in de kijker: Isolde Oliviers

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!