Cursus Meridiaan en Vijf Elementenleer

avondonderwijs meridiaan en vijf elementenleer groepslessen alternatieve therapie volwassenenonderwijs meridiaan en vijf elementenleer avondschool meridiaan en vijf elementenleer

Praktische info
Schrijf je in
cursus meridiaan en vijf elementenleer meridiaan, vijf elementenleer, alternatieve therapie, gezondheidsconsulent, energiebanen, energiepunten, opleiding alternatieve therapie
cursus meridiaan en vijf elementenleer opleiding Alternatief therapeut Welzijn en personenzorg 0

Leer alles over meridiaan en vijf elementenleer

De term meridiaan vindt zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Deze gaat er van uit dat er energie door het menselijke lichaam stroomt langs verschillende, met elkaar verbonden, banen. Die banen zijn de meridianen. Wanneer de meridianen worden geblokkeerd, uit zich dit in emotionele of fysieke kwalen.

Het tweede luik van de opleiding is de vijf elementen. De natuurelementen hout, vuur, aarde, metaal en water hebben een invloed op de werking van onze organen. Wanneer je in harmonie met de elementen leeft, heeft dit een gunstig effect op je gezondheid.

Beroep met toekomst

De opleiding alternatieve therapie aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Alternatief therapeut. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig Alternatief therapeut, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding alternatieve therapie!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding alternatieve therapie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Alternatief therapeut binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 1 lesdag van 7 uren.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding meridiaan en vijf elementenleer wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Gedurende deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het getuigschrift via de post thuis gestuurd. Wanneer je ook over een diploma bedrijfsbeheer beschikt, kan je aan de slag als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep. Ook voor wie in dienstverband werkt, is dit een mooie aanvulling van je kennis en ervaring.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Meridiaan- en Vijf Elementenleer22/04/2017Antwerpen10u00 - 16u00
Meridiaan- en Vijf Elementenleer13/05/2017Gent10u00 - 16u00
Meridiaan- en Vijf Elementenleer11/06/2017Hasselt10u00 - 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool alternatieve therapie cursus Alternatief therapeut opleiding Alternatieve therapieën Welzijn en personenzorg 0 Erkenningen alternatieve therapie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Grafisch Vormgever

Stefano Falco: onze docent Grafisch Vormgeven

Een van onze meest gegeerde opleidingen is die van Grafisch Vormgever. De afwisselende mix van Indesign, Photoshop en Illustrator houdt …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!