Opleiding Medisch Secretariaat

avondonderwijs medisch secretariaat groepslessen doktersassistent volwassenenonderwijs medisch secretariaat avondschool medisch secretariaat

Praktische info
Schrijf je in
cursus medisch secretariaat medisch secretaresse, doktersassistent, medisch secretariaat, gezondheidssector, patiëntenadministratie, dokterspraktijk, ziekenhuis, hospitaal, rusthuis, laboratorium, gezondheidscentrum, administratie, communicatie, secretariaatswerk, medische terminolo opleiding doktersassistent
cursus medisch secretariaat opleiding medische secretariaatsmedewerker Welzijn en personenzorg

Word medisch secretaresse in 12 weken

De vraag naar administratief personeel binnen de gezondheidssector is groot. Daarom is het een goede keuze om te gaan voor de opleiding medisch secretariaat. Je zal snel aan een job geraken. Bovendien is het een functie die veel afwisseling biedt. Je komt voortdurend in contact met mensen en je vervult heel wat belangrijk administratieve taken. Met het erkende diploma medisch secretaresse kan je aan de slag in een ziekenhuis, dokterspraktijk, rusthuis, noem maar op. Er zijn mogelijkheden genoeg om je zelf te ontplooien na deze cursus.

Beroep met toekomst

De opleiding doktersassistent aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als medische secretariaatsmedewerker. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig medische secretariaatsmedewerker, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding doktersassistent!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding doktersassistent is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma medische secretariaatsmedewerker binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding medisch secretariaat wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Je zal ook een eindwerk moeten maken. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Medisch Secretariaat23/01/2017Hasselt18u30 - 21u30
Medisch Secretariaat01/02/2017Aalst18u30 - 21u30
Medisch Secretariaat06/03/2017Brugge18u30 - 21u30
Medisch Secretariaat07/03/2017Turnhout18u30 - 21u30
Medisch Secretariaat09/03/2017Antwerpen09u00 - 12u00
Medisch Secretariaat09/03/2017Hasselt09u00 - 12u00
Medisch Secretariaat03/04/2017Brussels-City18u30 - 21u30
Medisch Secretariaat19/04/2017Gent09u00 - 12u00
Medisch Secretariaat19/04/2017Gent18u30 - 21u30
Medisch Secretariaat23/04/2017Hasselt10u00 - 13u00
Medisch Secretariaat24/04/2017Antwerpen18u30 - 21u30
Medisch Secretariaat06/05/2017Antwerpen10u00 - 13u00
Medisch Secretariaat26/09/2017Mechelen18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 560 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 56 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 504 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool doktersassistent cursus medische secretariaatsmedewerker opleiding Administratie en onthaal Welzijn en personenzorg Erkenningen doktersassistent

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Grafisch Vormgever

Stefano Falco: onze docent Grafisch Vormgeven

Een van onze meest gegeerde opleidingen is die van Grafisch Vormgever. De afwisselende mix van Indesign, Photoshop en Illustrator houdt …

Page 1 of 2412345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!