Opleiding Mac (Apple) voor Beginners

avondonderwijs apple (mac) voor beginners groepslessen mac voor beginners volwassenenonderwijs apple (mac) voor beginners avondschool apple (mac) voor beginners

Praktische info

Schrijf je in

cursus apple (mac) voor beginners cursus mac, opleiding mac, mac beginners, leren werken met mac, cursus apple, opleiding apple, apple beginners, leren werken met apple, avondschool apple, avondcursus mac, thuisstudie, werken met mac opleiding mac voor beginners

cursus apple (mac) voor beginners opleiding Mac gebruiker Communicatie en marketing

Leer snel met je Mac werken!

Heb jij een Mac en wil je er graag beter mee leren werken? Of heb je een betere kennis van Apple nodig voor je job? Dan is deze cursus Mac voor Beginners jou op het lijf geschreven!

Praktijkgerichte cursus

Tijdens de boeiende groepslessen leer je op vijf weken tijd heel praktijkgericht werken met de meestgebruikte programma’s en tools van je Mac. Zo leer je onder andere werken met de Interface, het Apple toetsenbord, de muis en het Trackpad. Ook de verschillende menu’s, dialoogvensters, het Dock en het Launchpad zullen voor jou geen geheimen meer hebben!

Daarna ga je de Mac omgeving verder verkennen: je krijgt onder de knie hoe je het tekstverwerkingsprogramma Pages effectief kan gebruiken, leert werken met de internetbrowser Safari en met Apple Mail.

Tot slot leer je ook nog de verschillende systeemvoorkeuren kennen, de Finder voor het beheer van bestanden en mappen gebruiken en maak je kennis met de verschillende Clouddiensten zoals Dropbox, Onedrive en iCloud.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk, je hebt geen specifieke voorkennis van Mac nodig. Wel is het aangeraden dat je al wat algemene pc-ervaring hebt, zodat je de lessen vlot kan volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Persoonlijke begeleiding van een ervaren docent

De opleiding Mac voor Beginners wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Mac voor Beginners 06/09/2017 Gent 18u30 – 21u30
Mac voor Beginners 16/10/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Mac voor Beginners 16/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 397.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39.7 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 357.3 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool mac voor beginners cursus Mac gebruiker opleiding Informatica en ICT Communicatie en marketing
Erkenningen mac voor beginners

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Grafisch Vormgever

De basis van een goed grafisch design

Ben jij graag creatief en visueel bezig? Houd je ervan om dingen te ontwerpen? Een design is een manier om …

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2012345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!