Opleiding Mac (Apple) voor Beginners

avondonderwijs apple (mac) voor beginners groepslessen mac voor beginners volwassenenonderwijs apple (mac) voor beginners avondschool apple (mac) voor beginners

Praktische info

Schrijf je in

cursus apple (mac) voor beginners cursus mac, opleiding mac, mac beginners, leren werken met mac, cursus apple, opleiding apple, apple beginners, leren werken met apple, avondschool apple, avondcursus mac, thuisstudie, werken met mac opleiding mac voor beginners

Leer snel met je Mac werken!

Heb jij een Mac en wil je er graag beter mee leren werken? Of heb je een betere kennis van Apple nodig voor je job? Dan is deze cursus Mac voor Beginners jou op het lijf geschreven!

Praktijkgerichte cursus

Tijdens de boeiende groepslessen leer je op vijf weken tijd heel praktijkgericht werken met de meestgebruikte programma’s en tools van je Mac. Zo leer je onder andere werken met de Interface, het Apple toetsenbord, de muis en het Trackpad. Ook de verschillende menu’s, dialoogvensters, het Dock en het Launchpad zullen voor jou geen geheimen meer hebben!

Daarna ga je de Mac omgeving verder verkennen: je krijgt onder de knie hoe je het tekstverwerkingsprogramma Pages effectief kan gebruiken, leert werken met de internetbrowser Safari en met Apple Mail.

Tot slot leer je ook nog de verschillende systeemvoorkeuren kennen, de Finder voor het beheer van bestanden en mappen gebruiken en maak je kennis met de verschillende Clouddiensten zoals Dropbox, Onedrive en iCloud.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk, je hebt geen specifieke voorkennis van Mac nodig. Wel is het aangeraden dat je al wat algemene pc-ervaring hebt, zodat je de lessen vlot kan volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Persoonlijke begeleiding van een ervaren docent

De opleiding Mac voor Beginners wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Mac voor Beginners 29/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Mac voor Beginners 08/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Mac voor Beginners 19/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Mac voor Beginners 20/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 199.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 19.9 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 179.1 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool mac voor beginners cursus Mac gebruiker opleiding Informatica en ICT Communicatie en marketing
Erkenningen mac voor beginners

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!