Opleiding Life Coach

avondonderwijs life coach groepslessen coaching volwassenenonderwijs life coach avondschool life coach

Praktische info

Schrijf je in

cursus life coach life coach,  coach, coaching, carrière begeleiden, coachingtechnieken, talentontplooiing, carrièreplan, assertiviteit zelfvertrouwen, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding coaching

cursus life coach opleiding life coach 0 0

Word life coach in 12 weken

Een life coach ondersteunt mensen in hun dagelijkse leven. Dit kan gaan over hun carrière, hun gezinsleven, hun sociale netwerken, enzovoort. Het komt er op neer dat je als life coach mensen meer zelfvertrouwen geeft en ze helpt te ontplooien op allerlei vlakken.

Tijdens de groepslessen leer je hoe je een goed intake gesprek opbouwt, hoe je jouw klanten advies kan geven en hoe je ze op een langdurende termijn kan motiveren.

Beroep met toekomst

De opleiding life coaching aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt diverse mogelijkheden voor een succesvolle carrière als life coach. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig life coach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding coaching!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding life coach is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma life coach binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding life coach wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit twee delen. In de eerste plaats is er een theoretisch examen dat bestaat uit een combinatie van multiple choice en open vragen. Het tweede deel van het examen bestaat uit een rollenspel dat je moet doen met één van je medecursisten. Dit rollenspel bereid je thuis voor aan de hand van de leerinhouden van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Life Coach 09/03/2017 Turnhout 18u30 – 21u30
Life Coach 10/03/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Life Coach 27/03/2017 Brussels-City 18u30 – 21u30
Life Coach 18/04/2017 Bruges 18u30 – 21u30
Life Coach 22/04/2017 Gent 14u00 – 17u00
Life Coach 19/09/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Life Coach 21/09/2017 Aalst 18u30 – 21u30
Life Coach 09/10/2017 Leuven 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 569.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 56.9 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 512.1 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool coaching cursus life coach opleiding Coaching en consulting 0 0
Erkenningen coaching

Wist je dat deze cursus deel uitmaakt van het leertraject Allround Coaching Expert?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Personal Organizer Opleiding Avondonderwijs

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Gezond Eten Appel Water Kindervoeding

Help jij kinderen gezond eten?

Vorige week nog heeft chef-kok Jamie Oliver zich boos gemaakt over de vele ongezonde frisdranken die er in de winkel …

Shutterstock 151138265 E1443173279167

10 tips voor meer beweging op het werk

Iedereen zou minstens een half uurtje per dag moeten bewegen. Toch halen veel mensen het minimum niet, want ze zijn …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!