Cursus Kindercoaching

avondonderwijs kindercoaching groepslessen kindertherapie volwassenenonderwijs kindercoaching avondschool kindercoaching

Praktische info
  • Duur: 2 lesdagen
  • Voor iedereen: Vooropleiding vereist
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 132 euro
  • KMO-portefeuille: ja
Schrijf je in
cursus kindercoaching kinderen ervaringsdeskundige, familie drama, indigo kinderen, indigo, indigo kind, kristalkinderen, kristalkind, nieuwetijdskinderen, nieuwetijdskind, nieuwe tijd, gezinstherapeut, kindercoach, kindertherapeut, kinderbegeleiding, gezinsleden, verbondenhei opleiding kindertherapie
cursus kindercoaching opleiding kindercoach Psychologie en therapie 0

Volg de workshop kindercoach van 2 dagen

Kinderen ervaren steeds meer en meer druk. Ze moeten presteren op school, ze moeten uitblinken in hun hobby, soms moeten ze pendelen tussen vader en moeder,... Voorbeelden genoeg waarom het leven van een kind zwaar kan zijn.

Gelukkig zijn er manieren om kinderen te ondersteunen wanneer het even te veel wordt. In de workshop kindercoaching leer je aan de hand van concrete voorbeelden hoe je kinderen kan helpen. Door middel van rollenspelen zie je stap voor stap wat de juiste technieken zijn om kinderen te coachen.

Beroep met toekomst

De opleiding kindertherapie aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als kindercoach. Tijdens de les wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze workshop kan je meteen gaan solliciteren met het erkende attest. Je kan ook starten als zelfstandig kindercoach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding kindertherapie!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deze opleiding te volgen, moet je in het bezit zijn van het diploma Life Coach. Omdat de workshop Kindercoaching op 1 dag gegeven wordt, wordt ervan uitgegaan dat je over de nodige voorkennis beschikt. De opleiding kindertherapie is daarnaast ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële attest kindercoach binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 2 lesdagen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding kindercoaching wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de les. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend certificaat

Op het einde van de opleiding ben je in het bezit van een deelnamecertificaat. Dit attest is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer in bv. een school. Wanneer je ervoor kiest om als zelfstandige in hoofd- of bijberoep te starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Kindercoaching15/05/2017Gent18u30 - 21u30
Kindercoaching16/05/2017Antwerpen18u30 - 21u30
Kindercoaching27/06/2017Hasselt18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 132 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 119 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool kindertherapie cursus kindercoach opleiding Coaching en consulting Psychologie en therapie 0 Erkenningen kindertherapie
wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject allround coaching expert?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 250791508 1

Kom naar de opening van Campus Meir

Vier mee op onze opendeurdag Ambieer je een carrière in de media of modewereld? Droom je ervan om als visagiste …

Bodyreset Logo

Vacature: 4 personal trainers gezocht!

Bodyreset is daarom perfect voor mensen die graag willen veranderen, maar niet weten hoe te beginnen, wat te doen en …

Shutterstock 318238661

Vacature: start als accountmanager

Volg je momenteel de opleiding Accountmanagement of heb je je erkend diploma reeds behaald? Dan is deze vacature ongetwijfeld iets …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!