Workshop Kennismaking met Kindercoaching

avondonderwijs kindercoaching groepslessen kindertherapie volwassenenonderwijs kindercoaching avondschool kindercoaching

Praktische info

Schrijf je in

cursus kindercoaching kinderen ervaringsdeskundige, familie drama, indigo kinderen, indigo, indigo kind, kristalkinderen, kristalkind, nieuwetijdskinderen, nieuwetijdskind, nieuwe tijd, gezinstherapeut, kindercoach, kindertherapeut, kinderbegeleiding, gezinsleden, verbondenhei opleiding kindertherapie

Workshop Kennismaking met Kindercoaching

Kinderen ervaren steeds meer en meer druk. Ze moeten presteren op school, uitblinken in hun hobby, soms pendelen tussen vader en moeder,…Gelukkig zijn er manieren om kinderen te ondersteunen wanneer het hen even te veel wordt. Tijdens de Workshop Kennismaking met Kindercoaching leer je aan de hand van concrete voorbeelden hoe je kinderen hierbij kan helpen. Door middel van praktijkgerichte rollenspelen maak je kennis met de belangrijkste technieken en methodes van de Kindercoaching.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze workshop is een module voor studenten Allround Coaching Expert. Ook andere studenten (die reeds ervaring hebben met Coaching) kunnen deze workshop volgen, al raden wij voor deze groep eerder de uitgebreide opleiding Kindercoach aan.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de Workshop?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De Workshop Kennismaking met Kindercoaching wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen. Je krijgt les van een ervaren Kindercoach die zeer vertrouwd is met deze materie. Je docent zal graag zijn of haar opgedane kennis en de nieuwste technieken en methodes met je delen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Kennismaking met Kindercoaching (Workshop) 24/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze Workshop bedraagt slechts 132.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld is het cursusmateriaal, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het Certificaat van Deelname.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13.2 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 118.8 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool kindertherapie cursus kindercoach opleiding Coaching en consulting Psychologie en therapie 0
Erkenningen kindertherapie

wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject allround coaching expert?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!