Cursus Interieurstyling (Gevorderden)

avondonderwijs interieurstyling voor gevorderden groepslessen binnenhuisstylist voor gevorderden volwassenenonderwijs interieurstyling voor gevorderden avondschool interieurstyling voor gevorderden

Praktische info

Schrijf je in

cursus interieurstyling voor gevorderden interieurstylist vervolgopleiding, interieurstyling gevorderden, binnenhuisstylist, binnenhuisdecoratie, interieurdecoratie, interieurinrichting, colorist, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding binnenhuisstylist voor gevorderden

cursus interieurstyling voor gevorderden opleiding interieurstylist

Vervolg interieurstylist van 10 weken

Deze vervolgopleiding bouwt verder op de basisopleiding interieurstyling. Heb je deze al gevolgd en je je wil nog meer weten over interieurstyling? Dan is deze vervolmakingscursus iets voor jou.

In deze opleiding wordt er dieper ingegaan op de thema’s verlichting, verwarming & sanitair, afwerkingstechnieken en verduisteringstechnieken. Na deze vervolgopleiding interieurstyling ben jij de interieur expert.

Beroep met toekomst

De opleiding binnenhuisstylist voor gevorderden aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als interieurstylist. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig interieurstylist, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding binnenhuisstylist voor gevorderden!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deze opleiding te volgen heb je minstens het diploma Interieurstyling (basis) nodig. De opleiding binnenhuisstylist voor gevorderden is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma interieurstylist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding interieurstyling voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Interieurstyling (Gevorderden) 25/09/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Interieurstyling (Gevorderden) 22/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Interieurstyling (Gevorderden) 07/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 473.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 47.3 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 425.7 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool binnenhuisstylist voor gevorderden cursus interieurstylist opleiding Interieur en vastgoed
Erkenningen binnenhuisstylist voor gevorderden

wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject allround interieurstyling?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Avondonderwijs Groepslessen Bedrijfsbeheer

Docent in de Kijker: Marc De Wachter

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Page 1 of 1912345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!