Cursus Modeontwerper – Hemden Maken

avondonderwijs hemden maken groepslessen modeontwerper volwassenenonderwijs hemden maken avondschool hemden maken

Praktische info

Schrijf je in

cursus hemden maken naaien, naailes, hemd maken, kleding maken, stikken, ontwerp hemd, kleermaker, patroonontwerp, stikken, naaicursus, kledingontwerp, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding modeontwerper

cursus hemden maken opleiding kleermaker Hobby en vrije tijd

Word kleermaker in 5 weken

Een hemd is een typisch kledingstuk dat altijd in de mode zal zijn. Het is iets van alle tijden en net daarom is deze opleiding iets waar je altijd wel iets mee bent! Als je daarnaast ook nog eens een persoon bent die graag creatief bezig is en graag de handen uit de (hemds)mouwen steekt, dan is deze opleiding volledig op jouw maat!

Zou je graag jezelf, je familie of vrienden in jouw zelfgemaakte hemden zien rondlopen? Of zie je het wat grootser en wil je hemden gaan maken voor een gerenommeerd modebedrijf? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor deze opleiding. In slechts 5 weken leer je alle kneepjes van het vak!

Beroep met toekomst

De opleiding modeontwerper aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als kleermaker. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig kleermaker, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding modeontwerper!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding modeontwerper is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma kleermaker binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding hemden maken wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Gedurende deze opleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het diploma via de post thuis gestuurd. Wanneer je ook over een diploma bedrijfsbeheer beschikt, kan je aan de slag als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep. Ook voor wie in dienstverband werkt, is dit een mooie aanvulling van je kennis en ervaring.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 261 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool modeontwerper cursus kleermaker opleiding Style en fashion Hobby en vrije tijd
Erkenningen modeontwerper

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Marketing

Social media: Hoe pak je dat aan?

Ben jij net begonnen als zelfstandige en wil jij jouw merk graag online profileren? Of ben jij op jouw job …

Patroon Tekenen Patroon Ontwerp Eigen Kleding Ontwerpen

Durf uniek te zijn: maak je eigen kleding

Je eigen kleding ontwerpen en nadien maken is weer helemaal in. Maar tussen een ontwerp maken en de uiteindelijke creatie …

Shutterstock 184675706

Docent in de kijker: Filip Coopman

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!