Cursus SEA (Google Adwords Training)

avondonderwijs Google AdWords expert groepslessen expert in Google AdWords volwassenenonderwijs Google AdWords expert avondschool Google AdWords expert

Praktische info

Schrijf je in

cursus Google AdWords expert google adWords, expert, marketing, internet, webmarketing, groepslessen, avondlessen, cursus, opleiding, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs, campagne, reclame, webreclame, advertentieprogramma, google, internetreclame, webreclame, webadvert opleiding expert in Google AdWords

cursus Google AdWords expert opleiding Google AdWords expert Informatica en ICT

Leer snel de ins and outs van Google Adwords

Zoekmachinemarketing of Search Engine Advertising (SEA) is in onze gedigitaliseerde samenleving een onmisbare manier van adverteren voor de moderne marketeer. Steeds vaker gebruiken zowel grotere ondernemingen, KMO’s en kleinere zelfstandigen deze methode om hun producten of diensten onder de aandacht van hun doelpubliek te brengen. Vaak kiezen ze er zelfs voor om enkel nog via bijvoorbeeld Google Adwords te adverteren in plaats van klassieke en verouderde media zoals tijdschriften, televisie of radio. SEA is the future!

Praktijkgerichte opleiding

Deze praktijkgerichte opleiding is speciaal ontwikkeld voor personen die op korte termijn Google Adwords efficiënt willen inzetten in hun marketingstrategie. Je maakt kennis met het opzet van Adwords en leert zowel de campagnestructuur (Search, Display, Video, App, Shopping) tot in detail kennen, alsook een doeltreffende zoekwoordenstrategie (Keywords) met een zo laag mogelijke CPC (Cost per click) en zo hoog mogelijke CTR (Click-Through Rate) uit te werken.

Vervolgens legt je docent je uit hoe je succesvolle advertenties (Ads) en advertentie-extensies (Ad Extensions) kan maken. Je leert uiteraard ook de correcte technieken om je budget en biedingen te bepalen, zodat je voor belangrijke keywords de beste en meest prominente plaatsen in de Google Zoekresultaten kan innemen en je concurrenten op die manier ver achter je laat. (“Where’s the best place to hide a dead body? Page 2 of Google’s Search Results!”).

Heb je dit allemaal onder de knie? Dan mag je er zeker van zijn dat je de juiste prospecten of klanten naar je site krijgt en dat je ROI (Return On Investment) zo optimaal mogelijk is! Of het nu een directe aankoop, aanvraag voor informatie of ingevuld inschrijvingsformulier is: met een correcte Adwords-strategie zorg jij ervoor dat de conversies massaal zullen binnenstromen!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier Adwords succesvol wilt leren gebruiken. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding SEA wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Google Adwords – SEA 22/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Google Adwords – SEA 30/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Google Adwords – SEA 23/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Google Adwords – SEA 19/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Google Adwords – SEA 18/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Google Adwords – SEA 19/04/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Google Adwords – SEA 03/09/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Google Adwords – SEA 03/09/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Google Adwords – SEA 04/09/2018 Mechelen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 420.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 42 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 378 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool expert in Google AdWords cursus Google AdWords expert opleiding Communicatie en marketing Informatica en ICT

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!