Opleiding Gezondheidsconsulent

avondonderwijs gezondheidsconsulent groepslessen gezondheidsbegeleider gezondheidstherapeut gezondheidscoach volwassenenonderwijs gezondheidsconsulent avondschool gezondheidsconsulent

Praktische info

Schrijf je in

cursus gezondheidsconsulent gezondheidsconsult, gezonde levensstijl, voeding, lichaamsbeweging, mentaal evenwicht, voedingspatroon, kruide, reflexologie, massage, gezondheidscoach, kuurhuis, gezondheidscentrum, natuurvoeding, massagetechnieken, gezondheidsleer, aromatherapie, bachbl opleiding gezondheidsbegeleider gezondheidstherapeut gezondheidscoach

cursus gezondheidsconsulent opleiding gezondheidsconsulent Alternatieve therapieën Psychologie en therapie

Word gezondheidsconsulent in 46 lessen

Om je goed te voelen in je vel is een goede gezondheid heel belangrijk. Zowel lichamelijk als geestelijk moet alles perfect in balans zijn. Als gezondheidsconsulent ben jij expert ter zake om je klanten te adviseren bij hun algemeen welzijn.

De opleiding tot gezondheidsconsulent bestaat uit 46 lessen die elk een belangrijke schakel in de gezondheid toelichten. Je start met 5 modules om je kennis over het lichaam, zowel mentaal als fysiek, te verbreden. Je volgt de lessen Basis Life Coach, Massagetherapeut, Afslankingsconsulent, Aromatherapie en Wellnessmarketing.

Daarnaast maak je twee keuzes uit specialiserende cursussen zodat je aangepast advies kan aanbieden. Je kan hierbij kiezen uit: Kruidenstempelmassage, Marmamassage, Chakratherapie, Meridiaan en 5 elementenleer, Moxatherapie, Tachyonmassage. Na deze opleiding ben jij dus de ideale persoon om mensen te begeleiden naar een volmaakt evenwicht en een leven in balans.

Beroep met toekomst

De opleiding gezondheidsconsulent aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig gezondheidsconsulent, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Bovendien is deze opleiding toegankelijk voor iedereen en ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Er is dus geen voorkennis vereist en je behaalt jouw officiële diploma binnen één schooljaar door in totaal 46 lessen te volgen. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding gezondheidsconsulent wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. Al onze leerkrachten zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends en de docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen.

Je einddoel is een erkend diploma

De opleiding gezondheidsconsulent bestaat uit 5 vaste modules en 2 keuzevakken. Aan het einde van elke module leg je een examen af. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd, krijg je het overkoepelende diploma. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de wetgeving en zorgen ervoor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Deze opleiding bestaat uit 46 lessen

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van de cursus!

Life coach
Massagetherapie
Afslankingsconsulent
Aromatherapie
Wellnessmarketing
Keuzevak: Kruidenstempelmassage
Keuzevak: Marmamassage
Keuzevak: Tachyonmassage
Keuzevak: Chakratherapie
Keuzevak: Meridiaan- en vijf elementenleer
Keuzevak: Moxatherapie

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

cursus kruidenstempeltechniek

cursus aromatherapie

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1990.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 199 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1791 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool gezondheidsbegeleider gezondheidstherapeut gezondheidscoach cursus gezondheidsconsulent opleiding Voeding en gezondheid Alternatieve therapieën Psychologie en therapie
Erkenningen gezondheidsbegeleider gezondheidstherapeut gezondheidscoach

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 184675706

Docent in de kijker: Filip Coopman

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 127569431

Docente Interieurstyling in de kijker: Isolde Oliviers

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 149002883 E1443170826604

Sterk in administratie dankzij onze praktijkgerichte opleidingen!

Administratieve medewerkers kunnen op verschillende afdelingen werken. Ze staan in voor administratieve en ondersteunende taken, waarvan de inhoud erg afhankelijk …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!