Opleiding Gezondheidsconsulent

avondonderwijs gezondheidsconsulent groepslessen gezondheidsbegeleider gezondheidstherapeut gezondheidscoach volwassenenonderwijs gezondheidsconsulent avondschool gezondheidsconsulent

Praktische info
Schrijf je in
cursus gezondheidsconsulent gezondheidsconsult, gezonde levensstijl, voeding, lichaamsbeweging, mentaal evenwicht, voedingspatroon, kruide, reflexologie, massage, gezondheidscoach, kuurhuis, gezondheidscentrum, natuurvoeding, massagetechnieken, gezondheidsleer, aromatherapie, bachbl opleiding gezondheidsbegeleider gezondheidstherapeut gezondheidscoach
cursus gezondheidsconsulent opleiding gezondheidsconsulent Alternatieve therapieën Psychologie en therapie

Word gezondheidsconsulent in 47 lessen

Om je goed te voelen in je vel is een goede gezondheid heel belangrijk. Zowel lichamelijk als geestelijk moet alles perfect in balans zijn. Als gezondheidsconsulent ben jij expert ter zake om je klanten te adviseren bij hun algemeen welzijn.

De opleiding tot gezondheidsconsulent bestaat uit 47 lessen die elk een belangrijke schakel in de gezondheid toelichten. Je start met 5 modules om je kennis over het lichaam, zowel mentaal als fysiek, te verbreden. Je volgt de lessen Basis Life Coach, Massagetherapeut, Afslankingsconsulent, Aromatherapie en Wellnessmarketing.

Daarnaast maak je twee keuzes uit specialiserende cursussen zodat je aangepast advies kan aanbieden. Je kan hierbij kiezen uit: Kruidenstempelmassage, Marmamassage, Chakratherapie, Meridiaan en 5 elementenleer, Moxatherapie, Tachyonmassage. Na deze opleiding ben jij dus de ideale persoon om mensen te begeleiden naar een volmaakt evenwicht en een leven in balans.

Beroep met toekomst

De opleiding gezondheidsconsulent aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig gezondheidsconsulent, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Bovendien is deze opleiding toegankelijk voor iedereen en ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Er is dus geen voorkennis vereist en je behaalt jouw officiële diploma binnen één schooljaar door in totaal 47 lessen te volgen. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding gezondheidsconsulent wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. Al onze leerkrachten zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends en de docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen.

Je einddoel is een erkend diploma

De opleiding gezondheidsconsulent bestaat uit 5 vaste modules en 2 keuzevakken. Aan het einde van elke module leg je een examen af. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd, krijg je het overkoepelende diploma. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de wetgeving en zorgen ervoor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Deze opleiding bestaat uit 47 lessen

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van de cursus!

Life coach
Massagetherapie
Afslankingsconsulent
Aromatherapie
Wellnessmarketing
Keuzevak: Kruidenstempelmassage
Keuzevak: Marmamassage
Keuzevak: Tachyonmassage
Keuzevak: Chakratherapie
Keuzevak: Meridiaan- en vijf elementenleer
Keuzevak: Moxatherapie
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

cursus kruidenstempeltechniek
cursus aromatherapie

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1990 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 199 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1791 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool gezondheidsbegeleider gezondheidstherapeut gezondheidscoach cursus gezondheidsconsulent opleiding Voeding en gezondheid Alternatieve therapieën Psychologie en therapie Erkenningen gezondheidsbegeleider gezondheidstherapeut gezondheidscoach

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 85474693

Weg met examenstress!

We hebben het allemaal ooit ervaren: examenstress! Knikkende knieën en blackouts, terwijl je de leerstof eigenlijk perfect onder de knie …

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!