Cursus Fotografie voor gevorderden

avondonderwijs fotografie voor gevorderden groepslessen vervolgopleiding fotografie volwassenenonderwijs fotografie voor gevorderden avondschool fotografie voor gevorderden

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: Vooropleiding vereist
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 236 euro
  • KMO-portefeuille: ja
Schrijf je in
cursus fotografie voor gevorderden fotografie voor gevorderden, cursus fotografie voor gevorderden, opleiding fotografie voor gevorderden, fotografie voor gevorderden antwerpen, fotografie voor gevorderden gent, fotografie voor gevorderden hasselt, groepslessen vervolgopleiding fotografie, opleiding vervolgopleiding fotografie
cursus fotografie voor gevorderden opleiding fotograaf Hobby en vrije tijd 0

Fotografie voor gevorderden van 5 weken

Kan je al aardig overweg met je spiegelreflexcamera maar wil je je kennis nog uitbouwen? Dan is de opleiding fotografie voor gevorderden echt iets voor jou. In deze module wordt de nadruk sterk op het gebruik van licht gelegd. Als hobbyfotograaf weet je als geen ander hoe belangrijk een goede lichtbron en de juiste lichtsterkte zijn. Deze cursus fotografie voor gevorderden leert je werken met licht als geen ander. Zo maak je binnenkort de perfecte foto.

Beroep met toekomst

De opleiding vervolgopleiding fotografie aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als fotograaf. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig fotograaf, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding vervolgopleiding fotografie!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deze opleiding te volgen heb je minstens het diploma Basis digitale fotografie nodig. De opleiding vervolgopleiding fotografie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma fotograaf binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding fotografie voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast maak je ook een portfolio. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 236 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 213 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool vervolgopleiding fotografie cursus fotograaf opleiding Media en fotografie Hobby en vrije tijd 0 Erkenningen vervolgopleiding fotografie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 250791508 1

Kom naar de opening van Campus Meir

Vier mee op onze opendeurdag Ambieer je een carrière in de media of modewereld? Droom je ervan om als visagiste …

Shutterstock 318238661

Vacature: start als accountmanager

Volg je momenteel de opleiding Accountmanagement of heb je je erkend diploma reeds behaald? Dan is deze vacature ongetwijfeld iets …

Shutterstock 316295534

Ondernemersschool werft aan!

Ondernemersschool BV is een internationale KMO, actief in afstandsonderwijs. Ondernemersschool heeft eigen vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Bulgarije. Ondernemersschool …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!