Opleiding Event Management

Praktische info

Schrijf je in

cursus event manager event manager, event management, organisatietalent, organiseren, evenement, feest, bruiloft, party, kinderfeest, verjaardagsfeest, productintroducties, bedrijfsfeest, buurtfeest, opening, receptie, jubileumfeest, catering, budget, communicatieplan, draaib opleiding evenementenorganisator

Professionele opleiding Event Management

Event Managers die hun vak goed kennen, zijn enorm gegeerd. Event Management is immers een booming business en de vraag naar creatieve organisatietalenten blijft dan ook toenemen. Denk maar aan de talloze festivals en buurtoptredens die jaarlijks miljoenen bezoekers aantrekken of bruiloften en bedrijfsevenementen waar je steeds voor uitgenodigd wordt. Aan het einde van deze opleiding ligt er dan ook een boeiende toekomst vol carrièrekansen op jou te wachten!

Dynamisch beroep

Als Event Manager is elke dag anders. Je komt in een zeer dynamische werkomgeving terecht, ontmoet voortdurend nieuwe en enthousiaste mensen en bent steeds met andere dingen bezig. Je hebt dus heel wat afwisseling en werkt constant in een positieve sfeer.

Tijdens deze boeiende opleiding leer je hoe je verschillende soorten evenementen kan organiseren en hoe je bijvoorbeeld zorgt voor een specifiek programma en communicatie. Je ontdekt hoe je opdrachten uit verschillende sectoren kan binnenhalen en hoe je duidelijk doelstellingen bepaalt en een overzichtelijk budgetplan opstelt. Zo zorg jij voor een sterke prijs-kwaliteitverhouding en bied je je cliënten een evenement op maat en volledig naar hun smaak!

Voor iedereen toegankelijk

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk (je hebt geen voorkennis nodig) en ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk je officiële diploma Event Management in 10 lessen van 3 uur.

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

Deze opleiding wordt voor kleine groepen georganiseerd, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je professionele docent zal graag zijn kennis en ervaring met je delen, zodat je gegarandeerd op de hoogte bent van de nieuwste technieken en trends en met je erkende diploma meteen aan de slag kan!

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Event Management 07/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Event Management 13/11/2017 Aalst 18u30 – 21u30
Event Management 01/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Event Management 09/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Event Management 07/03/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Event Management 19/03/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Event Management 17/04/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Event Management 17/04/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Event Management 18/04/2018 Aalst 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 540.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 54 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 486 euro.

Erkenningen evenementenorganisator

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Wijnproeven Sommelier

Spaanse wijnen populairder dan Franse: proef jij het verschil?

Opschudding in de wijnwereld: voor het eerst zijn de Spaanse wijnen immers populairder dan hun Franse tegenhangers. Zo blijkt dat …

Page 1 of 1912345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!