Cursus Management Assistant (Directiesecretaresse)

avondonderwijs directiesecretaresse groepslessen management assistant volwassenenonderwijs directiesecretaresse avondschool directiesecretaresse

Praktische info

Schrijf je in

cursus directiesecretaresse directiesecretaresse, management assistant assistent, secretaresse, managementassistent, administratief medewerkster, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding management assistant

cursus directiesecretaresse opleiding management assistant

Word management assistant in 12 weken

Achter elke directie staat een ijzersterke directiesecretaresse. Deze management assistant is enorm belangrijk voor het goed functioneren van de directie en dus voor heel het bedrijf. Als directiesecretaresse ben je verantwoordelijk voor de agenda van de directeur. Jij plant de vergaderingen in en jij bepaalt welke afspraak belangrijk is.

Net omdat je een belangrijke functie hebt, moet je heel zelfstandig en verantwoordelijk kunnen werken. In de groepslessen leer je hoe je prioriteiten stelt, agenda’s plant, omgaat met klanten, enzovoort. Wil jij binnenkort starten als management assistant, dan is deze cursus echt iets voor jou.

Beroep met toekomst

De opleiding management assistant aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als management assistant. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig management assistant, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding management assistant!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding management assistant is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma management assistant binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding directiesecretaresse wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 534.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 53.4 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 480.6 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool management assistant cursus management assistant opleiding Administratie en onthaal
Erkenningen management assistant

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Personal Organizer Opleiding Avondonderwijs

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Shutterstock 151138265 E1443173279167

10 tips voor meer beweging op het werk

Iedereen zou minstens een half uurtje per dag moeten bewegen. Toch halen veel mensen het minimum niet, want ze zijn …

Shutterstock 135209033

We lezen liever over seks dan te vrijen

Erotische literatuur Dat het niet om een klein deel van de vrouwelijke bevolking gaat blijkt uit de volgende cijfers. Zo …

Page 1 of 2012345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!