Cursus Creatief Ontwerp- en Drukwerkbegeleiding

avondonderwijs creatief ontwerpen en drukwerkbegeleiding groepslessen grafisch vormgever volwassenenonderwijs creatief ontwerpen en drukwerkbegeleiding avondschool creatief ontwerpen en drukwerkbegeleiding

Praktische info

Schrijf je in

cursus creatief ontwerpen en drukwerkbegeleiding creatief ontwerp, grafisch vormgever, grafisch ontwerp, drukwerk, drukwerkbegeleiding opleiding grafisch vormgever

cursus creatief ontwerpen en drukwerkbegeleiding opleiding creatief ontwerper Communicatie en marketing Media en fotografie

Leer creatief ontwerpen in 5 weken

Wil je graag grafische ontwerpen maken, maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Dan is de cursus Creatief Ontwerpen zeker iets voor jou! Aan de hand van enkele handige technieken en leuke oefeningen leer je stapsgewijs inspiratie vinden en je ideeën uit te werken, om zo een origineel eindresultaat te bekomen.

Op deze manier ben jij dé aangewezen persoon om innovatieve ontwerpen te leveren voor flyers, folders, logo’s, websites, billboards en nog zoveel meer.

Beroep met toekomst

De opleiding grafisch vormgever aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als creatief ontwerper. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig creatief ontwerper, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding grafisch vormgever!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deze opleiding te volgen heb je minstens de diploma’s Illustrator, Indesign en Photoshop nodig. De opleiding Creatief ontwerp en drukwerkbegeleiding is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma creatief ontwerper binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding creatief ontwerpen en drukwerkbegeleiding wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Creatief Ontwerpen 11/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 13/01/2018 Gent 10u00 – 13u00
Creatief Ontwerpen 17/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 27/01/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Creatief Ontwerpen 30/01/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 12/02/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 26/02/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 05/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 08/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 22/04/2018 Gent 10u00 – 13u00
Creatief Ontwerpen 08/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 18/05/2018 Gent 18u30 – 21u30
Creatief Ontwerpen 19/05/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Creatief Ontwerpen 08/10/2018 Roeselare 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 261 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool grafisch vormgever cursus creatief ontwerper opleiding Informatica en ICT Communicatie en marketing Media en fotografie
Erkenningen grafisch vormgever

wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject grafisch vormgever?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Page 1 of 2412345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!