Opleiding Coaching Expert (Allround)

avondonderwijs life coach groepslessen coaching volwassenenonderwijs life coach avondschool life coach

Praktische info

Schrijf je in

cursus all round life coach, life coach,  coach, allround, coaching, carrière begeleiden, coachingtechnieken, talentontplooiing, carrièreplan, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding coaching, budgetcoaching, familiecoaching, kindercoaching, bedrijfscoach, budgetcoach

cursus life coach opleiding life coach 0 0

Word Coaching Expert in 30 modules

Ben jij graag met mensen bezig? Ben je empathisch en wil je cliënten graag ondersteunen en begeleiden doorheen verschillende levensfases en gebeurtenissen? Dan is de opleiding Coaching Expert jou volledig op het lijf geschreven!

Tijdens deze uitgebreide allroundopleiding leer je namelijk hoe je mensen kan helpen bij hun persoonlijke ontplooiing. Je gaat hierbij dieper in op onder andere hun eigen gevoelsleven, gezinssituatie, carrière en sociale netwerken.

Doorheen je studietraject volg je 30 verschillende modules: Life Coach, Life Coach Gevorderden, Bedrijfscoaching, Budgetcoaching, Familiecoaching en Kindercoaching.

Je start sowieso met de module ‘Life Coach’, aangezien deze alle kerntechnieken bevat waar je later op gaat verder bouwen. De 5 resterende modules kan je zelf inplannen, in de volgorde die jij verkiest. Je volgt de opleiding op één van onze campussen doorheen Vlaanderen. De volledige inhoud, startdata en locaties van deze verschillende modules, vind je onderaan deze pagina.

Beroep met toekomst

De opleiding Coaching Expert aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt diverse mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Coaching Expert. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig Coaching Expert, mits je in bezit bent van het erkende attest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding coaching!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding Coaching Expert is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je volgt in totaal 30 verschillende modules.

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Coaching Expert wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docenten die zeer vertrouwd zijn met deze materie. De docenten zullen graag hun opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De opleiding Coaching Expert bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school en behaal je jouw erkende diploma van die module. Heb je alle modules succesvol afgerond? Dan ontvang je ook het overkoepelende diploma van Coaching Expert. Deze diploma’s voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Zo schrijf je je in:

De kostprijs van deze erkende opleiding bedraagt slechts 1450.00. Je kan je het makkelijkste inschrijven voor deze opleiding door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen of door langs te komen op één van onze secretariaten.

Het is bovendien mogelijk om deze opleiding in maandelijkse schijven te betalen (€450 + 4 X €250). Kies je voor deze optie? Contacteer dan onze opleidingsconsulenten, zodat zij voor jou de nodige administratie in orde kunnen brengen.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Coaching Expert 10/03/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Allround Coaching Expert 04/09/2017 Gent 18u30 – 21u30
Allround Coaching Expert 19/09/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Deze opleiding bestaat uit 30 lessen

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van de cursus!

Life coaching

Life coaching (gevorderden)

Bedrijfscoaching

Budgetcoaching

Familiecoaching

Kindercoaching

cursus familiecoaching familietherapeut, familie ervaringsdeskundige, echtscheiding, familie drama, co-ouderschap, gezinsproblematiek, gezinstherapie, gezinstherapeut, gezinsleden, verbondenheid, familieverdriet, communicatieproblemen, psychische problemen, opstelling, rebalanc opleiding familietherapie

avondschool kindertherapie cursus kindercoach opleiding Coaching en consulting Psychologie en therapie 0

Bekijk een filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1450.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-Portefeuille . De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Erkenningen coaching

Lees ook onze opleidingsblog

Gezond Eten Appel Water Kindervoeding

Help jij kinderen gezond eten?

Vorige week nog heeft chef-kok Jamie Oliver zich boos gemaakt over de vele ongezonde frisdranken die er in de winkel …

Shutterstock 151138265 E1443173279167

10 tips voor meer beweging op het werk

Iedereen zou minstens een half uurtje per dag moeten bewegen. Toch halen veel mensen het minimum niet, want ze zijn …

Shutterstock 135209033

We lezen liever over seks dan te vrijen

Erotische literatuur Dat het niet om een klein deel van de vrouwelijke bevolking gaat blijkt uit de volgende cijfers. Zo …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!