Cursus Chakra Therapie

avondonderwijs chakra therapie groepslessen alternatieve therapie volwassenenonderwijs chakra therapie avondschool chakra therapie

Praktische info

Schrijf je in

cursus chakra therapie ckakra, chakra therapie, alternatieve behandeling, alternatieve geneeswijzen, gezondheidszorg, zeven chakra's opleiding alternatieve therapie

cursus chakra therapie opleiding chakra therapeut Welzijn en personenzorg 0

Leer alles over chakra therapie in 1 dag

Energiepunten of chakra’s zijn belangrijk om een evenwichtig leven te leiden. Wanneer deze chakra’s minder goed werken kan dit evenwicht verstoord worden. Lichaamsfuncties geraken hierdoor uit balans en kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan.

Tijdens de les chakra therapie leer je hoe je deze energiepunten weer kan harmoniseren. De lessen zijn heel erg praktijk gericht en toegankelijk voor iedereen. In verschillende stappen leer je het probleem vast te stellen, daarna ga je de energiebanen op een gerichte manier stimuleren.

Beroep met toekomst

De opleiding alternatieve therapie aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als chakra therapeut. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig chakra therapeut, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding alternatieve therapie!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding alternatieve therapie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma chakra therapeut binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 1 les van 5 uren.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding chakra therapie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Gedurende deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het getuigschrift via de post thuis gestuurd. Wanneer je ook over een diploma bedrijfsbeheer beschikt, kan je aan de slag als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep. Ook voor wie in dienstverband werkt, is dit een mooie aanvulling van je kennis en ervaring.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Chakra Therapie 15/04/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Chakra Therapie 06/05/2017 Gent 10u00 – 17u00
Chakra Therapie 17/09/2017 Hasselt 10u00 – 15u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool alternatieve therapie cursus chakra therapeut opleiding Alternatieve therapieën Welzijn en personenzorg 0
Erkenningen alternatieve therapie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 184675706

Docent in de kijker: Filip Coopman

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 127569431

Docente Interieurstyling in de kijker: Isolde Oliviers

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 149002883 E1443170826604

Sterk in administratie dankzij onze praktijkgerichte opleidingen!

Administratieve medewerkers kunnen op verschillende afdelingen werken. Ze staan in voor administratieve en ondersteunende taken, waarvan de inhoud erg afhankelijk …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!