Opleiding Business Management

avondonderwijs businessmanagement groepslessen bedrijfsmanagement volwassenenonderwijs businessmanagement avondschool businessmanagement

Deze opleiding wordt momenteel herwerkt

Deze opleiding wordt tijdelijk herwerkt. We verwachten dat de eerste lessen terug vanaf 2018 worden ingepland. Wil je nu al starten met je opleiding Business management? Misschien is de thuisstudie Business Management dan wel iets voor jou.

Business-management
Praktische info

Schrijf je in

cursus businessmanagement accountmanager, accountmanagement, verkoper, sales manager, vertegenwoordiger, verkooptechnieken, verkoop, sales, commerciële vaardigheden, acquisitie, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs, basis management, managementtechnieken, Leiding geven, opleiding bedrijfsmanagement

cursus businessmanagement opleiding business manager Verkoop en aankoop

shutterstock_364789031

basis-manager-avondschool-basis-management-avondonderwijs-groepsles

Word business manager in 30 weken

Zie jij het volledig zitten om een bedrijf te leiden? Bezit jij de nodige kwaliteiten en heb je het talent om te multitasken, meerdere taken en projecten tot een goed einde te brengen en leiding te geven aan verschillende professionals? Behoud je graag het overzicht en schrik je niet weg van deadlines? Dan heb jij alles in huis om de ultieme business manager te worden. Volg deze unieke opleiding via het Centrum voor Avondonderwijs om carrière te maken in de bedrijfswereld!

Gedurende 30 weken doorloop je drie modules die je naadloos richting je erkend diploma Businessmanagement begeleiden. Al in module één ontdek je de basiselementen in het management. Je komt er te weten hoe boeiend en uitdagend het managen van een team is, hoe je leert samenwerken, delegeren en denken op lange termijn. Tijdens module twee ontdek je het belang van een goede relatie met je accounts of klanten door met hen mee te denken en in hen te investeren. Een goede businessmanager heeft tot slot natuurlijk ook inzicht nodig in cijfers en afschrijvingen. Zo leer je in de derde module de verliezen inperken en toewerken naar een zo groot mogelijke winstmarge.

Beroep met toekomst

De opleiding businessmanagement is heel veelzijdig en biedt tal van mogelijkheden om een job te vinden in de meest uiteenlopende branches en bedrijven. De opleiding omvat 3 cruciale modules voor een start als business manager: als eerste leer je alle kneepjes van het vak om een uitstekende manager te zijn. Dit omvat onder andere delegeren, time management, organisatie, communicatie, maar ook veel meer. Je staat op de werkvloer in voor een team en soms zelfs een volledige afdeling van mensen die jij moet leiden en die naar jou kijken voor de nodige feedback en begeleiding.

Als businessmanager ben jij bovendien een van de eerste aanspreekpunten van klanten of andere bedrijven. Jij representeert jouw bedrijf en de producten of diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Als accountmanager leer je dan ook al de verkooptechnieken om de voordelen van jouw bedrijf in het licht te zetten, het product aantrekkelijk te presenteren en de klant te overtuigen voor jouw product of dienst te kiezen. Zo haal jij al die grote klanten en cijfers binnen. Bovendien is een goede klantrelatie cruciaal voor het imago van een bedrijf, en daar sta jij vanzelfsprekend ook voor in.

Hoe groter het bedrijf, hoe groter de omzet, de cijfers en de financiële kant van de zaak. Hoewel de meeste grote bedrijven over hun eigen boekhouder beschikken, is dat echter niet altijd het geval voor kmo’s. Of jouw bedrijf nu een boekhouder heeft of niet, als business manager moet ook jij weet hebben van de financiën van je bedrijf en moet je in staat zijn zelf een balans te lezen en op te stellen. De module basis boekhouden helpt je hier graag bij. Uit de bedrijfscijfers kan je immers een schat aan informatie halen over waar je bedrijf in uitblinkt en waar het eventueel hulp zou kunnen gebruiken, waar bespaart moet worden en waar er geïnvesteerd kan worden. Ook dit behoort tot het afwisselende takenpakket van een business manager. Elke dag is daarbij een nieuwe uitdaging met nieuwe opportuniteiten.

Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen solliciteren met het erkende diploma. Je kan er ook voor kiezen om te starten als zelfstandig business manager, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

De opleiding businessmanagement is toegankelijk voor iedereen en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma business manager binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 30 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding businessmanagement wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Op het einde van elke module leg je een theoretisch examen af. Dit bestaat uit een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen. Daarnaast maak je een portfolio per module. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Deze opleiding bestaat uit 30 lessen

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van de cursus!

Basis management

Account management

Basis boekhouden

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1250.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 125 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1125 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool bedrijfsmanagement cursus business manager opleiding Management en financiën Verkoop en aankoop
Erkenningen bedrijfsmanagement

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!