Cursus Budgetcoaching

avondonderwijs budgetcoaching groepslessen leren omgaan met je budget volwassenenonderwijs budgetcoaching avondschool budgetcoaching

Praktische info

Schrijf je in

cursus budgetcoaching geld, geldkwesties, geldproblemen, budgetbeheer, budgetcoach, budget, budgetplanner, sparen, spaargeld, schuldbemiddelaar, schuldpreventie, informatie over schuld, begeleiding, coaching, budgettering, krediet, kopen op krediet opleiding leren omgaan met je budget

cursus budgetcoaching opleiding budgetcoach 0 0

Volg nu de cursus budgetcoach

Een goed budget opstellen is belangrijk, zowel voor gezinnen als bedrijven. Je moet een correcte schatting kunnen maken van de inkomsten. Daarnaast moet je in kaart kunnen brengen hoeveel uitgaven je verwacht.

Deze rekenoefening lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld. Toch kan je op korte tijd veel inzicht krijgen in hoe een haalbaar budget op te stellen. Je kan je kennis gebruiken in je eigen dagelijkse leven of toepassen in de bedrijfswereld.

Beroep met toekomst

De opleiding leren omgaan met je budget aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als budgetcoach. Tijdens de les wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende attest. Je kan ook starten als zelfstandig budgetcoach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding leren omgaan met je budget!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deze opleiding te volgen, moet je in het bezit zijn van het diploma Life Coach. Deze workshop veronderstelt dat je al kennis hebt met de termen en technieken die je in de basis cursus Life Coach hebt geleerd. Daarnaast is de opleiding leren omgaan met je budget ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële attest budgetcoach in 2 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding budgetcoaching wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de les. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Op het einde van de opleiding ben je in het bezit van een deelnameattest Dit certificaat is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer in een bedrijf. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je daarnaast ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Budgetcoaching 30/05/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Budgetcoaching 06/09/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Budgetcoaching 09/11/2017 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 132.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13.2 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 118.8 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool leren omgaan met je budget cursus budgetcoach opleiding Coaching en consulting 0 0
Erkenningen leren omgaan met je budget

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Allround Coaching Expert?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Avondonderwijs Groepslessen Bedrijfsbeheer

Docent in de Kijker: Marc De Wachter

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 93711307

Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!