Cursus Basis Beleggen

avondonderwijs beleggingsadviseur groepslessen basis beleggen volwassenenonderwijs beleggingsadviseur avondschool beleggingsadviseur

Praktische info
Schrijf je in
cursus beleggingsadviseur beleggingsadviseur, basis beleggen, obligaties, beleggingsfondsen, aandelen, opties, futures, beurs, beleggingsstrategie, portefeuille, koers, koerspatroon, trendanalyse, valuta, trackers, orders, long selling, short selling, groepslessen, thuisstudie, vo opleiding basis beleggen
cursus beleggingsadviseur opleiding beleggingsadviseur Coaching en consulting 0

Leer zelf beleggen in 5 weken

Iedereen wil zo veel mogelijk rendement halen uit zijn spaargeld. Het is een echte kunst om de juiste beslissingen te maken om je geld te laten renderen. Je moet weten welke spaarmogelijkheden voorhanden zijn, welke rentevoeten ze bieden, welke termijn ze hanteren, enzovoort. Tijdens deze lessen geraak je wegwijs in de uitdagende financiële wereld. Je leert er hoe je zelf je beleggingen kan optimaliseren en hoe je anderen advies kan geven bij hun keuzes.

Haal meer uit je geld

Je geld op een spaarboekje laten staan brengt al jaren niets meer op. Daarom is het verstandig om je geld te gaan beleggen. Er bestaan tal van mogelijkheden om zelf aan beleggen te doen. Zo kan je kiezen voor een eerder conservatief aandelenportefeuille met weinig risico, wie meer rendement wil kan dan weer opteren voor een meer risicovolle belegging. Welke mogelijkheden hier in zijn en hoe je nu precies begint aan zelf je geld te beleggen, leer je allemaal in de avondopleiding basis beleggen.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding basis beleggen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier zelf wil leren beleggen. Je leert hoe je een aandelenportefeuille samenstelt met het gewenste risicoprofiel en hoe je deze aandelen aankoopt. Daarnaast kom je ook te weten hoe je je portefeuille kan beheren en uitbouwen.

Wil je binnenkort je eerste stappen zetten in de beleggingswereld? Dan is deze basisopleiding zeker aan te raden. Je maakt kennis met de basisbegrippen en -technieken om zelf de juiste financiële beslissingen te maken.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding beleggingsadviseur wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Basis Beleggen06/03/2017Brussels-City18u30 - 21u30
Basis Beleggen03/05/2017Leuven18u30 - 21u30
Basis Beleggen04/05/2017Hasselt18u30 - 21u30
Basis Beleggen11/05/2017Turnhout18u30 - 21u30
Basis Beleggen29/05/2017Gent18u30 - 21u30
Basis Beleggen06/09/2017Antwerpen18u30 - 21u30
Basis Beleggen07/09/2017Aalst18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 259 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 25 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 234 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool basis beleggen cursus beleggingsadviseur opleiding Management en financiën Coaching en consulting 0 Erkenningen basis beleggen

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 85474693

Weg met examenstress!

We hebben het allemaal ooit ervaren: examenstress! Knikkende knieën en blackouts, terwijl je de leerstof eigenlijk perfect onder de knie …

Shutterstock 250387237

7 tips om slimmer met je tijd om te gaan!

Iedereen kent ongetwijfeld het gevoel dat de dag te weinig uren telt. Je agenda puilt uit en ondertussen blijft ook …

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!