Cursus Bedrijfscoaching

avondonderwijs bedrijfscoaching groepslessen 0 volwassenenonderwijs bedrijfscoaching avondschool bedrijfscoaching

Volg de workshop bedrijfscoaching

Een gezonde werkomgeving is zeer prettig voor iedereen, zowel voor de medewerkers, de managers en de directie. Opgewekt naar je werk gaan en met veel interesse de job doen die bij je past, dat wil toch iedereen? Omdat bedrijven streven naar een goede werkomgeving, wordt er steeds meer beroep gedaan op bedrijfscoaching waardoor er op dit ogenblik een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open liggen.

Beroep met toekomst

De opleiding bedrijfscoaching aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als bedrijfscoach. Tijdens de les wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig bedrijfscoach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deze opleiding te volgen is het aangeraden om in het bezit te zijn van minstens het diploma Life Coach of gelijkaardige ervaring te hebben in het coachen. Omdat de opleiding in 2 lessen gegeven wordt, zal er dus aan een tempo gewerkt worden en wordt er verwacht dat de cursist beschikt over een zekere voorkennis van coachtechnieken. Daarnaast is de opleiding bedrijfscoaching ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma bedrijfscoach binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 2 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding bedrijfscoaching wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de les. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend certificaat

Op het einde van de opleiding krijg je een deelnameattest. Dit certificaat is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer bij een bedrijf. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je daarnaast nog beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Bedrijfscoaching06/03/2017Gent18u30 - 21u30
Bedrijfscoaching14/03/2017Antwerpen18u30 - 21u30
Bedrijfscoaching16/05/2017Hasselt18u30 - 21u30
Bedrijfscoaching05/03/2018Gent18u30 - 21u30
Bedrijfscoaching07/03/2018Hasselt18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 132 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 119 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool bedrijfscoaching cursus bedrijfscoach opleiding Coaching en consulting Psychologie en therapie 0 Erkenningen 0
Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject allround coaching expert?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 85474693

Weg met examenstress!

We hebben het allemaal ooit ervaren: examenstress! Knikkende knieën en blackouts, terwijl je de leerstof eigenlijk perfect onder de knie …

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!