Workshop Kennismaking met Bedrijfscoaching

avondonderwijs bedrijfscoaching groepslessen 0 volwassenenonderwijs bedrijfscoaching avondschool bedrijfscoaching

Deze opleiding is niet meer beschikbaar. Je kan alle beschikbare cursussen nalezen in het cursusaanbod.

GBEDCOA

Praktische info

Schrijf je in

cursus bedrijfscoaching 0 opleiding 0

Workshop Kennismaking met Bedrijfscoaching

Een gezonde werkomgeving is zeer prettig voor iedereen, zowel voor de medewerkers, de managers en de directie. Opgewekt naar je werk gaan en met veel interesse de job doen die bij je past, dat wil toch iedereen? Omdat bedrijven streven naar een goede werkomgeving, wordt er steeds meer beroep gedaan op een Bedrijfscoach waardoor er op dit ogenblik een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open liggen.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze workshop is een module voor studenten Allround Coaching Expert. Ook andere studenten (die reeds ervaring hebben met Coaching) kunnen deze workshop volgen, al raden wij voor deze groep eerder de uitgebreide opleiding Bedrijfscoach aan.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding bedrijfscoaching wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de les. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

GBEDCOA

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

GBEDCOA

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts GBEDCOA euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

{GBEDCOA_early_bird_percent}% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van {GBEDCOA_early_bird_percent} procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van {GBEDCOA_early_bird_amount} euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts {GBEDCOA_early_bird_course_price} euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool bedrijfscoaching cursus bedrijfscoach opleiding Coaching en consulting Psychologie en therapie 0
Erkenningen 0

GBEDCOA

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!