Cursus Basis Boekhouden

avondonderwijs basis boekhouden groepslessen boekhouden volwassenenonderwijs basis boekhouden avondschool basis boekhouden

Praktische info
Schrijf je in
cursus basis boekhouden basis boekhouden, boekhouding, balans, resultatenrekening, minimum algemeen rekeningenstelstel,  financieel dagboek, inkomsten, uitgaven, fiscaliteit, fiscaal, bezoldigingen,  sociale lasten, financiële activiteiten,  financiële kortingen, groepslessen, t opleiding boekhouden
cursus basis boekhouden opleiding boekhoudkundig medewerker Administratie en onthaal 0

Leer boekhouden in 10 weken

Als je kennis hebt van boekhouden, heb je altijd een streepje voor. Elk bedrijf of organisatie heeft immers een boekhouding. Wanneer je weet hoe je boekhoudkundige verrichtingen moet uitvoeren en hoe je een balans moet lezen en interpreteren, kan je ontzettende veel informatie halen uit deze bedrijfscijfers. Een goede boekhoudkundige medewerker is dan ook van goudwaarde voor elke organisatie. Als jij deze sleutelrol wil vervullen en zeker wil zijn van een job, is deze cursus op jouw lijf geschreven.

Beroep met toekomst

De opleiding boekhouden aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als boekhoudkundig medewerker. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig boekhoudkundig medewerker, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding boekhouden!

Deze beroepsopleiding is bovendien de perfecte opstap naar de erkende opleidingen boekhouder/fiscalist via hogeschool of universiteit.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding boekhouden is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma boekhoudkundig medewerker binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding basis boekhouden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Deze beroepsopleiding is bovendien de perfecte opstap naar de erkende opleidingen boekhouder/fiscalist via hogeschool of universiteit.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Basis Boekhouden02/02/2017Antwerpen18u30 - 21u30
Basis Boekhouden21/02/2017Antwerpen18u30 - 21u30
Basis Boekhouden07/03/2017Gent18u30 - 21u30
Basis Boekhouden07/03/2017Turnhout18u30 - 21u30
Basis Boekhouden13/03/2017Hasselt18u30 - 21u30
Basis Boekhouden13/03/2017Gent18u30 - 21u30
Basis Boekhouden15/03/2017Aalst18u30 - 21u30
Basis Boekhouden18/04/2017Brugge18u30 - 21u30
Basis Boekhouden24/04/2017Brussels-City18u30 - 21u30
Basis Boekhouden07/09/2017Hasselt18u30 - 21u30
Basis Boekhouden14/09/2017Mechelen18u30 - 21u30
Basis Boekhouden18/09/2017Leuven18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 540 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 54 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 486 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool boekhouden cursus boekhoudkundig medewerker opleiding Management en financiën Administratie en onthaal 0 Erkenningen boekhouden
Wist je dat deze module deel uitmaakt van het leertraject Allround Business Management

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 250387237

7 tips om slimmer met je tijd om te gaan!

Iedereen kent ongetwijfeld het gevoel dat de dag te weinig uren telt. Je agenda puilt uit en ondertussen blijft ook …

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!