Opleiding Barbier voor gevorderden

avondonderwijs barbier voor gevorderden groepslessen mannenkapper volwassenenonderwijs barbier voor gevorderden avondschool barbier voor gevorderden

Praktische info
Schrijf je in
cursus barbier voor gevorderden barbier, mannenkapper, mannenkapsel, knippen mannen, scheren mannen, haarmode mannen, herensnit, mannensnit, herenkapper, heren kapsalon, mannen kapsalon, kappersopleiding, kapsalon starten, zelfstandig kapper opleiding mannenkapper
cursus barbier voor gevorderden opleiding barbier Welzijn en personenzorg

Word barbier in 12 weken

Heb je je diploma kapper al op zak, maar wil je je verder verdiepen in mannentooien? Wil je verder gaan dan gewoon baarden trimmen en ben je klaar voor een echte uitdaging? Dan is deze opleiding Barbier voor Gevorderden je op het lijf geschreven! Je leert er monotone kapsels omtoveren tot de laatste nieuwe trend.

Tijdens deze opleiding verfijn je je technieken als barbier en leer je omgaan met de nieuwste trends in de wereld van de haartooi. Je toont je behendigheid door om te gaan met nieuwe tools, je maakt je eigen inventieve kapselcreaties en ook op vlak van baarden en snorren blijf je niet achter. Deze cursus biedt je alle nodige inzichten in de mannensnit en geeft je de vrijheid om je eigen creatieve geest boven te halen.

Na deze opleiding beschik je over een brede waaier aan barbierstechnieken en ben je klaar voor het échte werk. Kapsels, baarden en snorren hebben geen geheimen meer voor jou. Je vormt elke uitdagende haartooi in een mum van tijd om tot een hip, gekapt geheel. Dankzij deze opleiding voor gevorderden kan je aan de slag als zelfstandige of je kans wagen bij een van de vele kapperszaken.

Beroep met toekomst

De opleiding mannenkapper aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als barbier. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk en worden je de technieken stap voor stap bijgebracht. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig barbier, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding barbier voor gevorderden!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die reeds het diploma kapper op zak heeft, maar die zich graag wil specialiseren in het scheren, trimmen en knippen van baarden, snorren en mannen. De opleiding mannenkapper is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma barbier binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding barbier voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Je zal ook een eindwerk moeten maken. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Barbier (Gevorderden)19/02/2017Hasselt14u00 - 17u00
Barbier (Gevorderden)09/03/2017Antwerpen18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 820 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 82 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 738 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:
Schrijf je in
avondschool mannenkapper cursus barbier opleiding Style en fashion Welzijn en personenzorg Erkenningen mannenkapper

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Grafisch Vormgever

Stefano Falco: onze docent Grafisch Vormgeven

Een van onze meest gegeerde opleidingen is die van Grafisch Vormgever. De afwisselende mix van Indesign, Photoshop en Illustrator houdt …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!