Cursus Barbier – Herenkapper

avondonderwijs barbier groepslessen mannenkapper volwassenenonderwijs barbier avondschool barbier

Praktische info
Schrijf je in
cursus barbier barbier, mannenkapper, mannenkapsel, knippen mannen, scheren mannen, haarmode mannen, herensnit, mannensnit, herenkapper, heren kapsalon, mannen kapsalon, kappersopleiding, kapsalon starten, zelfstandig kapper opleiding mannenkapper
cursus barbier opleiding barbier Welzijn en personenzorg 0

Word barbier in 24 weken

De herenkapper of barbier is de laatste jaren enorm populair. Steeds vaker kiest de modebewuste man om naar een gespecialiseerde mannenkapper te gaan. Tijdens deze specialisatieopleiding zal je vertrouwd geraken met de mannensnit, scheren van baarden en snorren, epileren en de nieuwste trends om te slagen voor het examen Kapper bij de Centrale Examencommissie.

Wil je je ook graag toespitsen op het knippen en scheren van mannen? Dan is deze cursus tot barbier zeker iets voor jou. In slechts 24 weken tijd leer je alle specifieke informatie die je tot professionele herenkapper maakt.

Beroep met toekomst

De opleiding mannenkapper aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als barbier. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig barbier, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer en het vestigingsattest kapper. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding tot mannenkapper!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding mannenkapper is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma barbier binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 24 lessen van 3 uren.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding barbier wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Je zal ook een eindwerk moeten maken. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1640 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 164 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1476 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool mannenkapper cursus barbier opleiding Style en fashion Welzijn en personenzorg 0 Erkenningen mannenkapper

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Grafisch Vormgever

Stefano Falco: onze docent Grafisch Vormgeven

Een van onze meest gegeerde opleidingen is die van Grafisch Vormgever. De afwisselende mix van Indesign, Photoshop en Illustrator houdt …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!