Cursus Babymassage

avondonderwijs babymassage groepslessen docent baby massage volwassenenonderwijs babymassage avondschool babymassage

Praktische info

Schrijf je in

cursus babymassage babymassage, babymasseur, shantala, kindermassage, massagetechniek, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding docent baby massage

cursus babymassage opleiding masseur Welzijn en personenzorg 0

Leer alles over babymassage op 1 lesdag

Jonge baby’s krijgen op een dag heel wat nieuwe prikkels te verwerken. Dit is natuurlijk belangrijk voor een goede ontwikkeling van het kind. Tegelijkertijd is het voor een baby heel vermoeiend en soms stresserend om hier mee om te gaan.

Babymassage is de oplossing om baby’s te laten ontspannen. Naast de relaxerende werking bevorderen de zachte bewegingen de bloedsomloop en de spijsvertering.

Beroep met toekomst

De opleiding docent baby massage aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als masseur. Tijdens de les wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig masseur, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding docent baby massage!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding docent baby massage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma masseur binnen één schooljaar. Je volgt in totaal één lesdag van 7 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding babymassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lesdag. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Gedurende deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het getuigschrift via de post thuis gestuurd.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Babymassage 06/05/2017 Hasselt 10u00 – 17u00
Babymassage 24/09/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Babymassage 30/09/2017 Gent 10u00 – 17u00
Babymassage 29/10/2017 Hasselt 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 140.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 14 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 126 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool docent baby massage cursus masseur opleiding Kinderen en pedagogie Welzijn en personenzorg 0
Erkenningen docent baby massage

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Opticien Optieker Opleiding Avondonderwijs

Onze opleiding Opticien opent je ogen!

Droom je ervan om te starten als zelfstandig Opticien? Dan ben je bij het Centrum Voor Avondonderwijs aan het juiste …

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Avondonderwijs Groepslessen Bedrijfsbeheer

Docent in de Kijker: Marc De Wachter

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!