Opleiding Autohandelaar (Z-Platen)

Praktische info

Schrijf je in

cursus autohandelaar 0 opleiding Motorvoertuigen intersectoraal

Word erkend Autohandelaar in 12 weken

Wil je graag nieuwe en tweedehands wagens kopen en verkopen? Wil je starten als zelfstandig Autohandelaar (of in bijberoep) en heb je daarvoor nog je vestigingsattest nodig om je Z-Platen te kunnen aanvragen en je Intersectorale Beroepsbekwaamheid te kunnen aantonen? Dan is deze cursus exact waar jij naar op zoek bent!

Na de lessen kan je zelf nieuwe en tweedehands wagens kopen en verkopen. Zowel de administratieve als technische vaardigheden die je als autoverkoper moet hebben, komen uitgebreid aan bod. Zo leer je alles over de wetgeving en formaliteiten waarmee je rekening moet houden als je wilt starten als zelfstandige of in bijberoep.

Daarnaast kom je ook te weten hoe je je omzet doet stijgen. Je zorgt ervoor dat je auto’s mooi en aantrekkelijk opgesteld staan voor potentiële kopers. Verder leer je jouw klanten gericht advies geven over de prijs, kilometerstanden en bouwjaar, en speel je zo meteen in op hun wensen. Dankzij deze opleiding blijf je bovendien op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en tendensen!

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Behaal snel je Z-Platen

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor wie op een erg snelle en praktijkgerichte manier dit boeiende vak in de vingers wil krijgen. Na afloop van de lessen leg je het examen af bij de Centrale Examencommmissie van de overheid. Ben je hiervoor geslaagd? Dan ontvang je je erkende vestigingsattest waarmee je je Z-platen kan aanvragen en kan starten als zelfstandig Autohandelaar of in bijberoep (je hebt in België uiteraard ook steeds het attest Bedrijfsbeheer nodig).

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Autohandelaar 28/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Autohandelaar 30/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Autohandelaar 14/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Autohandelaar 05/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Autohandelaar 20/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Autohandelaar 20/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Autohandelaar 27/03/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Autohandelaar 18/04/2018 Aalst 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 515.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 51.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 463.5 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool Motorvoertuigen intersectoraal cursus Autohandelaar opleiding Beschermde beroepen (Examencommissie)
Erkenningen Motorvoertuigen intersectoraal

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Vacature Opleidingsverantwoordelijke

Vestigingswet gereglementeerde beroepen: wat wijzigt er?

De Vlaamse regering heeft begin 2017 beslist om de vestigingswet voor enkele gereglementeerde beroepen af te schaffen. Deze beslissing wekt …

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Page 1 of 1812345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!