Cursus Assertiviteitscoaching

avondonderwijs assertiviteit en zelfvertrouwen groepslessen grenzen stellen volwassenenonderwijs assertiviteit en zelfvertrouwen avondschool assertiviteit en zelfvertrouwen

Praktische info

Schrijf je in

cursus assertiviteitscoaching assertiviteit zelfvertrouwen, grenzen stellen, zelfzekerheid, opkomen voor jezelf, assertiviteitstraining, zelfinzicht, weerbaarheid, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding grenzen stellen

cursus assertiviteitscoaching opleiding assertiviteitscoach 0 0

Word assertiviteitscoach in 5 weken

Wil je leren hoe je anderen kan helpen om assertiever te worden? Dan is deze opleiding tot Assertiviteitscoach zeker iets voor jou. Je gaat mensen begeleiden om sterker in hun schoenen te staan en zorgt ervoor dat ze met de nodige portie zelfvertrouwen door het leven gaan.

Beroep met toekomst

De opleiding tot assertiviteitscoach aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als assertiviteitscoach. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen aan de slag met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig assertiviteitscoach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt bij sollicitaties als werknemer.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding assertiviteitscoaching is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma assertiviteitscoach na twee weken. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding assertiviteitscoaching wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Tijdens de les volbreng je een aantal praktische opdrachten. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

cursus grenzen stellen

Vervolgopleidingen

cursus assertiviteitscoaching opleiding assertiviteitscoach Coaching en consulting 0 0

cursus assertiviteitscoach

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Assertiviteitscoach 18/04/2017 Gent 18u30 – 21u30
Assertiviteitscoach 24/04/2017 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 236.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 212.4 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool grenzen stellen cursus assertiviteitscoach opleiding Coaching en consulting 0 0
Erkenningen grenzen stellen

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Marketing

Social media: Hoe pak je dat aan?

Ben jij net begonnen als zelfstandige en wil jij jouw merk graag online profileren? Of ben jij op jouw job …

Shutterstock 184675706

Docent in de kijker: Filip Coopman

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 127569431

Docente Interieurstyling in de kijker: Isolde Oliviers

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!