Assertiviteitstraining voor meer Zelfvertrouwen

Praktische info

Schrijf je in

cursus assertiviteitstraining assertiviteit zelfvertrouwen, grenzen stellen, zelfzekerheid, opkomen voor jezelf, assertiviteitstraining, zelfinzicht, weerbaarheid, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding grenzen stellen

Leer Assertiever door het leven gaan!

Iedereen voelt zich wel eens verlegen en onzeker. Je gaat bijvoorbeeld naar een feestje met veel onbekenden, je moet een presentatie geven op het werk of je baas vraagt je om een dossier toe te lichten. Deze onzekerheid kan echter verlammend werken. Dankzij deze opleiding sta je sterker in je schoenen en ga je geen uitdaging meer uit weg!

Tijdens deze cursus leer je in de eerste plaats hoe je moet opkomen voor jezelf. Daarnaast krijg je ook een gezonde portie assertiviteit mee om in de juiste omstandigheden op een positieve manier over te komen, probleemloos je mening te zeggen en conflicten grondig aan te pakken.

Voor wie is deze Training bedoeld?

Deze Training is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier wil leren om samen met anderen grenzen te stellen en assertiever te worden. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Assertiviteitstraining wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met Assertiviteit & Zelfvertrouwen. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen en je helpen om sterker en gelukkiger door het leven te gaan!

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Assertiviteitstraining 26/10/2017 Gent 18u30 – 21u30
Assertiviteitstraining 15/01/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Assertiviteitstraining 18/02/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Assertiviteitstraining 20/02/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Assertiviteitstraining 05/05/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Assertiviteitstraining 10/05/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 236.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 212.4 euro.

avondschool grenzen stellen cursus Assertiviteitstrainer opleiding Coaching en consulting 0 0
Erkenningen grenzen stellen

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!