Cursus Assertiviteitstraining

avondonderwijs assertiviteitstraining groepslessen grenzen stellen volwassenenonderwijs assertiviteitstraining avondschool assertiviteitstraining

Praktische info
Schrijf je in
cursus assertiviteitstraining assertiviteit zelfvertrouwen, grenzen stellen, zelfzekerheid, opkomen voor jezelf, assertiviteitstraining, zelfinzicht, weerbaarheid, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding grenzen stellen
cursus assertiviteitstraining opleiding Assertiviteitstrainer 0 0

Assertiviteitstraining van 5 weken

Door een assertieve houding aan te nemen, bereik je meer in het leven. Hoe je vol zelfvertrouwen en assertiviteit door het leven moet gaan, kan je leren. Deze groepslessen gaan uit van ieders individuele capaciteiten. Die leer je gebruiken om je sterker en zelfzeker te voelen. Hierdoor ga je sneller opkomen voor je eigen mening. Tijdens de cursus leer je ook hoe nieuwe sociale contacten te maken.

Toekomstgericht

De opleiding assertiviteitstraining aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat ondersteuning om een succesvolle carrière uit te bouwen. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus heb je de juiste tools in handen om je assertiever op te stellen in je werk- en privé omgeving.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding assertiviteitstraining is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier wil leren om grenzen te stellen en assertiever te worden. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Assertiveit binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding assertiviteitstraining wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een praktijkgerichtexamen af. Wanneer je geslaagd bent voor alle onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Assertiviteitstraining13/02/2017Hasselt18u30 - 21u30
Assertiviteitstraining20/03/2017Gent18u30 - 21u30
Assertiviteitstraining04/05/2017Antwerpen18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 236 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 213 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool grenzen stellen cursus Assertiviteitstrainer opleiding Coaching en consulting 0 0 Erkenningen grenzen stellen

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 85474693

Weg met examenstress!

We hebben het allemaal ooit ervaren: examenstress! Knikkende knieën en blackouts, terwijl je de leerstof eigenlijk perfect onder de knie …

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!