Opleiding Aromatherapie

avondonderwijs aromatherapeut groepslessen aromatherapie volwassenenonderwijs aromatherapeut avondschool aromatherapeut

Praktische info

Schrijf je in

cursus aromatherapeut aromatherapie, aromatherapeut, etherische essentiële oliën, bloemwater, planten kruiden, aromatische planten, alternatieve behandeling, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding aromatherapie

cursus aromatherapeut opleiding aromatherapeut 0 0

Erkend diploma Aromatherapie

Veel planten bevatten essentiële oliën die je als aromatherapeut kan gebruiken om diverse kwaaltjes aan te pakken. De helende effecten van deze planten helpen je bij het aanpakken van hoofdpijn, stress, slapeloosheid enzovoort. Tijdens de opleiding aromatherapie leer je welke natuurlijke ingrediënten je kan gebruiken om met een holistische behandeling de gezondheid te bevorderen.

Boeiende opleiding met veel mogelijkheden

De opleiding aromatherapie aan het Centrum Voor Avondonderwijs is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als aromatherapeut. Uiteraard kan je deze lessen ook volgen uit interesse of om de technieken toe te passen op jezelf, vrienden of familie.

Tijdens de opleiding wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig aromatherapeut, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding aromatherapie!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk en ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Aromatherapie binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding aromatherapeut wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Je zal ook een eindwerk moeten maken. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Aromatherapie 06/09/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Aromatherapie 07/09/2017 Gent 18u30 – 21u30
Aromatherapie 20/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Aromatherapie 21/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Aromatherapie 22/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Aromatherapie 12/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen!

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool aromatherapie cursus aromatherapeut opleiding Alternatieve therapieën 0 0
Erkenningen aromatherapie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Avondonderwijs Groepslessen Bedrijfsbeheer

Docent in de Kijker: Marc De Wachter

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 93711307

Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Page 1 of 1712345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!