Opleiding Allround Digitale Fotografie

Praktische info
Schrijf je in
cursus allround fotografie allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a opleiding combi-opleiding fotografie
cursus allround fotografie opleiding fotograaf Hobby en vrije tijd 0

Leer professioneel fotograferen in 31 weken

Wil jij de kunst en techniek van de fotografie volledig in de vingers krijgen? Ben je creatief en wil je jouw skills verder aanscherpen? Of ben je op zoek naar extra kennis en ervaring om als professioneel fotograaf aan de slag te gaan? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

In deze unieke Allroundopleiding Fotografie leer je alles wat je moet kunnen om zelf prachtige en professionele foto's te maken. Je begint bij de Basismodule, waar je correct leert omgaan met je digitale spiegelreflexcamera.

Daarna leer je in de vijf specialisatie-modules, Studiofotografie, Landschapsfotografie, Portretfotografie, Reportagefotografie en Lightroom, de verdere kneepjes van het vak!

Opleiding met veel toekomstmogelijkheden

De opleiding Allround Fotografie aan het Centrum Voor Avondonderwijs is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor zowel amateur-fotografen, als voor een succesvolle carrière als professioneel lfotograaf. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk.

Met het erkende diploma kan je meteen gaan solliciteren. Je kan ook starten als zelfstandig fotograaf, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je in dienstverband aan de slag wil.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Omdat de lessen starten vanaf de basis, heb je geen specifieke voorkennis nodig. Je volgt in totaal 31 lessen van 3 uren.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

Deze opleiding wordt voor kleine groepen georganiseerd, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Hij of zij weet precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en is op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Op het einde van elke module leg je een theoretisch examen af. Dit bestaat uit een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen. Daarnaast maak je een portfolio per module. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren
Allround Fotografie07/02/2017Hasselt18u30 - 21u30
Allround Fotografie09/02/2017Aalst18u30 - 21u30
Allround Fotografie11/02/2017Antwerpen14u00 - 17u00
Allround Fotografie09/03/2017Turnhout18u30 - 21u30
Allround Fotografie13/03/2017Gent18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Deze opleiding bestaat uit 31 lessen

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van de cursus!

Basis fotografie
Lightroom
Studiofotografie
Portretfotografie
Reportagefotografie
Landschapsfotografie
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

avondschool natuurfotografie cursus fotograaf opleiding Media en fotografie Hobby en vrije tijd 0

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1475 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 147 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1328 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties: Schrijf je in
avondschool combi-opleiding fotografie cursus fotograaf opleiding Media en fotografie Hobby en vrije tijd 0 Erkenningen combi-opleiding fotografie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Bernauw1 E1418295484604

Schrijven en schrappen met docent Patrick Bernauw

Van je passie je beroep maken is voor velen de ultieme droom. Bernauw heeft dit verwezenlijkt in de breedste zin …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!