Opleiding Administratief Bediende

avondonderwijs administratief bediende groepslessen administratief medewerker volwassenenonderwijs administratief bediende avondschool administratief bediende

Praktische info

Schrijf je in

cursus administratief bediende admininistratie, kantoormedewerker, onthaal, kantoor, administratief medewerker,  communicatie, boekhouding, facturatie, gesprekstechnieken, telefoneren, software opleiding administratief medewerker

cursus administratief bediende opleiding administratief bediende 0 0

Word administratief bediende in 12 weken

Wil je graag in een bedrijf aan de slag als administratief bediende? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou. Na deze opleiding ben jij de administratieve duizendpoot waar veel ondernemingen naar op zoek zijn.

Kiezen voor de cursus administratief bediende is kiezen voor een uitdagende job met veel afwisseling. Dankzij het erkende diploma kan je op zowat elk bedrijf aan de slag.

Beroep met toekomst

De opleiding administratief medewerker aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als administratief bediende. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig administratief bediende, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding administratief medewerker!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding administratief medewerker is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma administratief bediende binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding administratief bediende wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Administratief Bediende 05/09/2017 Gent 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 13/09/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 14/09/2017 Brugge 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 18/09/2017 Leuven 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 21/09/2017 Aalst 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 26/09/2017 Mechelen 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 05/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 07/10/2017 Antwerpen 09u30 – 12u30
Administratief Bediende 16/10/2017 Turnhout 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 21/10/2017 Gent 14u00 – 17u00
Administratief Bediende 06/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 10/11/2017 Antwerpen 09u00 – 12u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 558.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 55.8 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 502.2 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool administratief medewerker cursus administratief bediende opleiding Administratie en onthaal 0 0
Erkenningen administratief medewerker

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Avondonderwijs Groepslessen Bedrijfsbeheer

Docent in de Kijker: Marc De Wachter

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 93711307

Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Page 1 of 2012345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!