Opleiding Accountmanagement

Praktische info

Schrijf je in

cursus account manager accountmanager, accountmanagement, verkoper, sales manager, vertegenwoordiger, verkooptechnieken, verkoop, sales, commerciële vaardigheden, acquisitie, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding vertegenwoordiger, verkoopstechnieken

Erkende opleiding Accountmanagement

Als goede Accountmanager heb je een fantastische job. Jij vertaalt de wensen van de klant in een concreet order en kijkt veel verder dan een éénmalige verkoop. Een Accountmanager is dé schakel tussen een bedrijf en haar klanten, en zorgt ervoor dat de perfecte service wordt geleverd.

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding, die wordt gegeven door een ervaren Accountmanager, gaan we in op de verschillende fases van een overtuigend verkoopgesprek. De lessen gaan echter een heel stuk verder; je leert hoe je een opdracht binnenhaalt, maar ook je klanten behoudt, hoe inkoopmanagers denken, hoe je omgaat met moeilijke klanten, hoe je reclame gebruikt, enz. Je wordt op korte tijd opgeleid tot een bekwaam Accountmanager die morgen onmiddellijk aan de slag kan!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt je erkende diploma op 8 lessen van 3 uur.

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Accountmanagement wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. Al onze docenten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Accountmanagement 19/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Accountmanagement 04/12/2017 Gent 18u30 – 21u30
Accountmanagement 05/02/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Accountmanagement 07/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Accountmanagement 20/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Accountmanagement 16/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Accountmanagement 17/04/2018 Turnhout 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 396.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 356.4 euro.

Erkenningen vertegenwoordiger, verkoopstechnieken

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Vormgever

De basis van een goed grafisch design

Ben jij graag creatief en visueel bezig? Houd je ervan om dingen te ontwerpen? Een design is een manier om …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!