Cursus Accountmanagement – Verkooptechnieken

avondonderwijs account manager groepslessen vertegenwoordiger, verkoopstechnieken volwassenenonderwijs account manager avondschool account manager

Praktische info

Schrijf je in

cursus account manager accountmanager, accountmanagement, verkoper, sales manager, vertegenwoordiger, verkooptechnieken, verkoop, sales, commerciële vaardigheden, acquisitie, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding vertegenwoordiger, verkoopstechnieken

cursus account manager opleiding vertegenwoordiger Management en financiën Communicatie en marketing

Leer succesvol verkopen in 8 weken

Tijdens de lessen account management leer je alle moderne verkooptechnieken. Succesvol verkopen is immers een vaardigheid die je kan aanleren. Door middel van rollenspelen en cases groei jij uit tot de perfecte account manager.

Beroep met toekomst

De opleiding vertegenwoordiger, verkoopstechnieken aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als vertegenwoordiger. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig vertegenwoordiger, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding vertegenwoordiger, verkoopstechnieken!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding vertegenwoordiger, verkoopstechnieken is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma vertegenwoordiger binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding account manager wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Accountmanagement 28/08/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Accountmanagement 21/09/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Accountmanagement 04/12/2017 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 396.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 356.4 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool vertegenwoordiger, verkoopstechnieken cursus vertegenwoordiger opleiding Verkoop en aankoop Management en financiën Communicatie en marketing
Erkenningen vertegenwoordiger, verkoopstechnieken

Wist je dat deze module deel uitmaakt van de leertrajecten Allround Business Management en Immo Coach


Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Grafisch Vormgever

De basis van een goed grafisch design

Ben jij graag creatief en visueel bezig? Houd je ervan om dingen te ontwerpen? Een design is een manier om …

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Vacaturefinancieelmanagement E1447760363224

Innovatief ondernemen in Vlaanderen

Met een goed innovatief bedrijfsconcept ligt de wereld voor je open. Kijk maar naar de pioniers in het bedrijfsleven. Deze …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!