Nieuws

DSCF3269

Opening campus Pélichy overtreft alle verwachtingen

Het grote openingsweekend van onze nieuwe campus Pélichy mag een groot succes heten. Alle bezoekers waren het roerend eens: door de renovatie heeft De Schoonheidsschool het kasteel helemaal teruggebracht naar haar gloriedagen, zij het met een moderne twist. Omdat wij in 2015 bovendien ook ons 10-jarig bestaan vieren, konden we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

In de namiddag maakten we kennis met onze nieuwe buren tijdens een overheerlijke barbecue in het kasteelpark. De kinderen leefden zich helemaal uit in het springkasteel en onze docenten trakteerden de jongsten op een prachtig gegrimeerd gezichtje en ballondiertjes. Intussen kon iedereen onze nieuwe campus van de oude gevangenis tot in de hoogste torenkamer bezichtigen.

Wat daarna volgde was een baldadig feest voor medewerkers en sympathisanten waar Marie-Antoinette trots op zou geweest zijn. Langs het met kaarsen verlichte pad kwamen de genodigden aan, van kop tot teen uitgedost in barokke gewaden. Witgepoederde gelaten met een roze blos, pruiken en weelderige hoge kapsels, pastelkleurige jurken afgewerkt met goudbrokaat, kant en strikjes, … het was schitterend te zien hoeveel aandacht iedereen had besteed aan hun look. De drank vloeide rijkelijk en het kunst- en vliegwerk van de cocktailshakers werd op groot enthousiasme onthaald. De gasten konden genieten van een sappig varkentje aan het spit, af en toe opgeschrikt door de draak die ook een acte de présence kwam geven. Op de tonen van een getalenteerd violist die de beats van de DJ volledig de zijne maakte, werd de nacht ingezet.

Na een kort nachtje voor onze medewerkers moest het kasteel volledig weer klaargemaakt worden voor de opendeurdag voor het grote publiek. Campus Pélichy is immers niet alleen de nieuwe campus van het Centrum Voor Avondonderwijs: ook de kantoren van de Schoonheidsschool en het Centrum voor Afstandsonderwijs worden hier gehuisvest. Van 14u tot 18u konden geïnteresseerden en toekomstige cursisten het kasteel bezoeken en zich uiteraard ook inschrijven om les te volgen op deze idyllische locatie. Een groot deel van de groepsopleidingen in Gent zal vanaf september hier plaatsvinden.

Droom je er al lang van om jouw carrière een nieuwe wending te geven? Of wil je graag aan de slag als zelfstandige? Kom dan je vaardigheden ontwikkelen op onze nieuwe campus in Gentbrugge. Het is echt de moeite waard, ook al zeggen we het zelf!

Bekijk hier de foto’s van onze nieuwe campus! (Copyright Christophe Luts)

Bekijk hier de foto’s van het openingsweekend! (Copyright Erik Verdeyen)

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!