Nieuws

Cursusaanbod Uitgebreid

Ontdek ons vernieuwde opleidingsaanbod!

Dit najaar pakt het Centrum Voor Avondonderwijs VZW uit met een volledig vernieuwd cursusaanbod. Zo wordt niet enkel het vaste assortiment groepslessen uitgebreid maar kan je dit najaar ook op tal van nieuwe leslocaties terecht! Op die manier willen we nog beter aan jouw wensen voldoen en je mee op weg zetten naar een succesvolle professionele toekomst.

We stellen dan ook graag de kersverse opleidingen zelfstandig aannemer en elektricien aan je voor! Deze praktijkgerichte opleidingen stomen je in sneltempo klaar voor het examen bij de Centrale Examencommissie. Zo behaal je in geen tijd jouw erkende vestigingsattest en kan je starten in hoofd- of bijberoep! Daarnaast bieden we vanaf dit najaar onder andere ook opleidingen tot florist, yoga-instructeur en assertiviteitscoach aan. Het volledige cursusaanbod vind je alvast hier terug. Beslis vandaag nog en geef een nieuwe wending aan jouw carrière!

Verder proberen we natuurlijk altijd om zo goed mogelijk aan de noden en wensen van onze (toekomstige) studenten te voldoen. Net daarom houden we graag rekening met het persoonlijk studietraject van onze studenten. Zo organiseren we na onze opleidingen Grafische Vormgeving en Allround Fotografie nu ook de opleiding Coaching Expert! Je leest er alles over op de cursuspagina.

Tot slot verwelkomen we je dit najaar graag op onze gloednieuwe leslocaties in Kortrijk, Turnhout en Leuven. Neem hier alvast een kijkje tussen de startdata en ontdek wanneer de volgende lessenreeks bij jouw in de buurt van start gaat. Tot binnenkort!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!