Nieuws

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal zaken die jou kunnen helpen om jouw positie binnen het bedrijf wat te versterken. Zo zorg je ervoor dat jij onvervangbaar bent:

Stel het belang van het bedrijf voorop. Het team is belangrijker dan het individu. Dit houdt in dat je altijd je afspraken nakomt en dat je het niet erg vindt om af en toe over te werken. Je laat zien dat je bereid bent om hard te werken en je in te zetten voor het team. Goede ideeën worden altijd gewaardeerd. Probeer hardop mee te denken en neem initiatief als er iets moet gebeuren.

avondcursus Centrum voor Avondonderwijs

Wees een goede collega. Naast het nakomen van je gemaakte afspraken is het ook belangrijk dat je interesse toont in de persoon zelf. Wees geïnteresseerd in hun privé leven, luister naar hun verhalen en stel vragen. Laat zien dat je ze respecteert en waardeert. Op deze manier draag je bij aan een positieve bedrijfscultuur.

Wees op de hoogte van je vakgebied. Je moet alle ins en outs kennen. Dit kun je doen door vakbladen en websites te lezen. Op deze manier ben jij een bron van informatie voor zowel jouw baas, als jouw collega’s. Praat ze bij over nieuwste trends en ontwikkelingen. Ze zijn je dankbaar voor je hulp en advies.

Naast het lezen van vakbladen en dergelijke kun je er ook voor kiezen om je te laten bijscholen. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Centrum voor Avondonderwijs heeft veel opleidingen die jou misschien kunnen helpen bij jouw ontwikkeling.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!