Nieuws

Shutterstock 126648692

Laat de winterblues je niet naar beneden halen!

Het slechte weer van de laatste dagen laat ons weten dat de winter voor de deur staat. De dagen worden korter en tijdens die donkere wintermaanden gaan mensen zich al gauw somber en eenzaam voelen. Soms is het zelfs zo erg dat sommige mensen aan een winterdepressie gaan lijden.

Wie zijn mentale weerbaarheid dan ook wil opkrikken of juist anderen met raad en daad wil bijstaan, is bij het Centrum Voor Avondonderwijs VZW aan het juiste adres! Dankzij de opleiding praktische psychologie leer je immers een psychische analyse maken en kom je alles te weten over de balans tussen lichaam en geest. Voor je het weet, ga je aan de slag als psychotherapeut!

Ook de cursus life coach leert jou om mensen bij te staan en te helpen hun werk-, gezins- en sociale leven te combineren. Je helpt jouw klanten zichzelf te ontplooien en bouwt mee hun zelfvertrouwen op zodat ze sterker in het leven staan! Werk en gezin leggen namelijk steeds meer druk op de schouders van jonge werknemers en zij zijn dan ook vaak op zoek naar betrouwbare begeleiding of gewoon een luisterend oor.

life coach

Voor de opleiding praktische psychologie volg je 5 weken lang één keer per week 3 uur les. De cursus life coach daarentegen duurt 12 weken. Aan het einde van de opleiding leg je meteen examen af en voor je het weet, heb je jouw diploma in je handen!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!