Nieuws

Shutterstock 160511186

Kick off: Aalst!

Ook in 2015 staat er weer veel te gebeuren bij het Centrum Voor Avondonderwijs VZW. Zo hebben we niet alleen tal van nieuwe cursussen die je kan volgen maar wordt ook het opleidingsaanbod van onze campus in Aalst gevoelig uitgebreid! Op die manier willen we onze service blijven verbeteren en onze studenten een echte opleiding op maat aanbieden.

Tot nog toe vond enkel de lessenreeks bedrijfsbeheer in Aalst plaats. Door het grote succes van deze opleiding heeft het CVA echter besloten het cursusaanbod uit te breiden. Vanaf nu kunnen de opleidingen administratief bediende, interieurstyling, digitale fotografie, life coach en medisch secretariaat dan ook gevolgd worden op onze campus in Aalst!

De kick off voor de nieuwe opleidingen in Aalst vindt plaats op dinsdag 24 maart 2015. De cursussen bestaan telkens uit 12 lessen en je volgt één keer per week les van 18.30u tot 21.30u. De lessen gaan door op Campus Odisee in de Kwalestraat 154 te Aalst. Meer informatie over de lessenreeksen en een volledige wegbeschrijving naar de campus vind je terug op onze website! Daarnaast kun je natuurlijk nog steeds terecht op onze campussen in Antwerpen, Gent en Hasselt. Wacht dan ook niet langer en kies vandaag nog jouw campus!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!