Nieuws

Interieurstylist Herfstgevoel

Hoe haal je het herfstgevoel in huis?

Een fijne en knusse sfeer in huis is belangrijk om je thuis te voelen. Het juiste gevoel creëer je door een juiste inrichting en aankleding. Maar nu het buiten zo koud is, is dat knusse en fijne gevoel niet vanzelfsprekend. Je hebt warmte nodig. Letterlijk en figuurlijk. Met een aantal kleine aanpassingen breng je het warme, knusse, herfstgevoel naar jouw living.

leren breien-home accessoires maken-interieurstylist

Ben je een echte koukleum? Dan is een lekker zachte, grote, warme plaid een onmisbaar item in jouw zetel. Heerlijk om onder te kruipen en warm te worden. Een plaid is niet alleen praktisch maar ook een mooie accessoire. En als je hem even niet gebruikt is hij een onderdeel van je interieur. Plaids komen in allerlei kleuren, maten en vormen. Maar het materiaal bepaald de uitstraling. Materialen die juiste look geven zijn bijvoorbeeld gebreide stoffen.

Breien is weer helemaal hip. Je kunt zelf de breinaalden oppakken maar er zijn nu ook genoeg gebreide accessoires te vinden in de winkels. Naast een plaid kun je denken aan een poef, een kussenhoesje of de bekleding van een stoeltje. Ook harige stoffen geven een echte warme sfeer. Combineer de verschillende items en stoffen met elkaar voor de perfecte herfst en winter look en feel.

herfst accessoires maken- interieurstylist

Ook is het leuk om je accessoires aankleden met herfst materialen. Zet bijvoorbeeld een aantal mooie takken in een vaas en zet deze midden op tafel. Heel simpel maar een echte eyecatcher. Je kunt dit afwisselen door er af en toe een tak met besjes of dennenappels in te steken. Een ander leuk idee is om glazen potjes te vullen met een kaars en eikels of herfstblaadjes. Dit soort Do It Yourself accessoires zijn heel makkelijk te maken en leuk om te doen. Ook erg geschikt om dit bijvoorbeeld samen met je kinderen te doen. Ga naar het park of het bos en verzamel allerlei mooie takken, blaadjes of zelfs noten. Je bent nu helemaal vrij om te maken wat jij mooi vindt.

Wil je het groter aanpakken en hele huizen inrichten en decoreren? Dan is de opleiding Interieurstyling zeker iets voor jouw. Ook bieden wij de opleiding Huizendokter aan. Hier leer je hoe je huizen opknapt om ze een hogere marktwaarde te geven.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!