Nieuws

Beleggingsadviseur Basis Beleggen Nieuwsbericht

Haal meer uit je spaargeld!

Enkele weken terug liet de Zwitserse Nationale Bank weten dat de Zwitserse frank niet langer aan de euro gekoppeld is en vanaf nu zijn eigen koers volgt. Door deze beslissing komt ook de Deense kroon onder druk te staan en blijven er vraagtekens bestaan rond de toekomst van deze munt. Bovendien moeten de spaarders van de Deense FIH Erhvervsbank sinds kort zelfs rente betalen om geld op hun spaarrekening te zetten en ook andere banken lijken hun voorbeeld te gaan volgen.

In deze economisch moeilijke tijden is het dan ook belangrijk dat je op een slimme manier met je spaargeld omgaat. Enkel op die manier zorg je voor veilige investeringen waar je het maximale rendement kan uithalen. Zo moet je niet enkel weten welke de verschillende spaarmogelijkheden zijn, je moet ook zien welke rentevoet er wordt aangeboden en over welke termijn deze loopt.

Dankzij de opleiding beleggingsadviseur van het Centrum Voor Avondonderwijs geraak je in geen tijd wegwijs in de financiële wereld en kies je voor slimme investeringen en beleggingen. Bovendien kan je aan het einde van deze cursus ook anderen bijstaan met jouw professioneel advies! Meer informatie over de duur van de opleiding vind je hieronder. Voor meer informatie kan je op de cursuspagina terecht.

Je start met de lessen beleggingsadviseur waar en wanneer je wil
De cursus beleggingsadviseur bestaat uit 5 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 3 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!