Nieuws

Shutterstock 167513429

Dag van de Ondernemer: 30% korting op bedrijfsbeheer!

Vandaag 21 november is het de Dag van de Ondernemer! Over heel Vlaanderen worden ondernemers vandaag in de bloemetjes gezet om hun doorzettingsvermogen en zin voor initiatief te vieren. En terecht! Jaarlijks zorgen ondernemers namelijk voor duizenden nieuwe jobs en geven ze onze economie in tijden van crisis de nodige extra impulsen.

Omdat wij van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW geen kans voorbij laten gaan om de ondernemers in de schijnwerpers plaatsen, willen we niet enkel de ondernemers van vandaag maar ook die van morgen een hart onder de riem steken. Daarom krijg je vandaag op de Dag van de Ondernemer uitzonderlijk 30% korting op jouw cursus bedrijfsbeheer!

Deze speciale actie geldt zowel voor de thuisstudie als de groepslessen. Op die manier kan jij zelf kiezen op welk tempo je jouw studies vervolledigd. Wie kiest voor de thuisstudie krijgt de cursus thuis opgestuurd en kan er meteen mee aan de slag! De groepslessen daarentegen bestaan uit 5 lessen van telkens 4uur en zetten je in geen tijd op weg naar jouw attest bedrijfsbeheer!

Voel je het alvast kriebelen? Mis deze unieke kans dan niet en schrijf je vandaag nog in! Voor je het weet, neemt jouw carrière als ondernemer een vliegende start!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!