Nieuws

Shutterstock 127798649

Bedrijfsbeheer: start na de zomer als zelfstandige!

Wil jij graag je eigen baas worden? Zou je graag je eigen bedrijf oprichten of wat extra bijverdienen als zelfstandige in bijberoep? Dan heb je daar in België het officiële attest Bedrijfsbeheer voor nodig. Dit behaal je na het afleggen van het examen bij de Centrale Examencommissie in Brussel.

De spoedcursus van het Centrum Voor Avondonderwijs is de snelste manier om dit attest te behalen. Op 5 lessen van telkens 4 uur bereiden wij je perfect op het examen in Brussel voor. De slaagkansen van onze studenten zijn de hoogste van België. Maar liefst 90% van onze studenten behaalt vanaf de eerste keer zijn erkende attest! Ons cursusmateriaal is dan ook volledig op het examen toegespitst, zodat je niets teveel of te weinig studeert.

Bovendien geven wij onze studenten ook tijdens de zomer de kans om de cursus Bedrijfsbeheer te volgen op maar liefst 10 verschillende locaties doorheen heel Vlaanderen. Er start er dus steeds wel eentje bij jouw in de buurt. Op die manier leg jij nog dit najaar jouw examen af en kan je meteen starten met je nieuwe carrière.

Wil jij jouw leven ook een nieuwe wending geven? Bekijk dan onze volledige cursusplanning en schrijf je snel in: de plaatsen zijn beperkt!

Je start met de lessen bedrijfsbeheer waar en wanneer je wil
De cursus bedrijfsbeheer bestaat uit 5 lessen. Elke les duurt 4 uren. Deze 20 lesuren worden verspreid over twee weken. Drie lesdagen in de eerste week. In de tweede week heb je nog twee dagen les. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!