Je heb je preregistratie met succes afgerond, we hebben je gegevens goed ontvangen!

Wat gebeurt er nu?

De cursusplanning voor de zomer en het najaar is bijna af. We gebruiken jouw input om wat laatste wijzigingen aan te brengen en de planning nóg beter te maken.

De planning wordt op 17 maart live gezet op onze site, maar op dinsdag 15 maart sturen we jou per mail en per sms al een kortingscode die éénmalig recht geeft op 15% korting. Enkel geldige kortingscodes maken aanspraak op deze unieke korting.

Met deze kortingscode kan jij je al vanaf de 15de op onze site inschrijven. Je hebt dus twee dagen voorsprong op het grote publiek om je te verzekeren van een plaatsje in jouw favoriete cursus én je geniet van een unieke korting van 15%. Opgelet: jouw kortingcode is maar 48h geldig!

Tot de 15de maart!

[titled_box variation=”blue” title=”CVA”]

[button link=”https://www.centrumvooravondonderwijs.be/inschrijven-opleidingen/” bgcolor=”#8B2252″]Schrijf je nu in[/button] [button link=”https://www.centrumvooravondonderwijs.be/gratis-proefhoofdstuk/” bgcolor=”#8B2252″]Gratis proefhoofdstuk[/button] [button link=”https://www.centrumvooravondonderwijs.be/veelgestelde-vragen/” bgcolor=”#8B2252″]Veelgestelde vragen[/button] [button link=”https://www.centrumvooravondonderwijs.be/contacteer-ons/” bgcolor=”#8B2252″]Contacteer ons[/button]